Traian Basescu si-a decorat slugile

basescu_patapieviciS-au gudurat pe langa Traian Basescu, au latrat cuvinte de slava pentru „ALESUL” lor, l-au slugarit pe „bravul” carmaci si astfel au fost si decorati. Decoratiile vin dupa sinecuri si privilegii primite pentru obedienta lor.

Noi, romanii de rand, am fost si vom fi nevoiti sa platim din banii nostri pe toti acesti slugoi de tipul Gabriel Liiceanu, H.R Patapievici – cel care injura de mama focului poporului roman. Pentru toate mizeriile spuse despre poporul roman, Patapievici a fost rasplatit de Basescu si cu conducerea ICR-ului care arunca banii pe tot felul de expozitii, evenimente  dubioase sau promovari ale unor indivizi dubiosi si obscuri in acelasi timp.

Pentru toate astea a taiat Traian Basescu salariile si pensiile romanilor, pentru toate astea Basescu a taiat indemnizatiile pentru cresterea copiilor sau a insotitorilor persoanelor cu dizabilitati – pentru a-si rasplati slugile cu varf si indesat.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Traian Basescu si-a decorat slugile

  1. getagh zice:

    O sleahta de lichele obediente, slugile unui individ nefrecventabil!

  2. Iris zice:

    Ii sfideaza pe romani si-si bate joc, asa cum a facut timp de 10 ani de zile. Si toti din politica sunt de vina ca individul asta a putut sa-si bata joc de o tara intreaga, dupa bunul plac.

    • Romanasii zice:

      Cand spui ca toti sunt de vina ca Basescu si-a batut joc, si-si bate joc de romani si Romania ai mare dreptate. Toti au fost in cardasie cu el, absolut toti. Si inca mai sunt in cardasie.

  3. Nuti zice:

    Degeaba dati vina pe cetateanul asta de la Cotroceni. Nu uitati ca a fost votat in 2004 si 2009 de multi romani cu mintea tulbure. Avem ce am votat. Asta vrem sa avem: dezastru, golanie, saracie, scandal. Omul manipuleaza cu usurinta, minte, distruge, face scandal, ne pune in situatii jenante peste hotare… si cu toate astea mai sunt indivizi care cred ineptiile individului si ale acolitilor sai.

  4. Titan zice:

    Niste lichele unsuroase ca si „prea-slavitul” lor.

    • Romanasii zice:

      Daca oamenii astia ar avea putin bun simt, le-as spune ca e jenanta postura in care se pun de 10 ani de zile, aceea de slugoi de joasa speta. Dar cum nu au asa ceva, ce sa le mai spui acestor lachei, acestor valeti?

Lasă un comentariu