Atentie basisti: marlania este molipsitoare!

plesu--liiceanu-mesajIn ultimii 10 ani de scandal continuu, marlania si mitocania au fost armele basistilor impotriva celor care nu-l adulau pe impostorul din Deal.

“Intelectualii” lui Basescu, de tipul lui Plesu, Liiceanu, Cartarescu, Patapievici si alte sugative de bani publici, au improscat cu laturi pe oricine a indraznit sa nu-l omagieze pe ilustrul carmaci.

Ultimul atac al lui Andrei Plesu la adresa lui Radu Beligan, este o mizerie fara margini. Cine s-a gasit sa vorbeasca? Tocmai cine s-a gasit sa imparta romanii in buni si rai, in cinstiti si hoti, in demni si lepre.

Ti se face sila cand vezi cata nesimtire au leprele basiste, cum indraznesc ei sa puna etichete daca nu le slavesti “stapanul” care le-a pompat bani publici in buzunare ani la rand, fara numar.

E clar, marlania este molipsitoare, iar pentru specimenele astea de “telectuali” este si fara leac.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Atentie basisti: marlania este molipsitoare!

  1. testescolare zice:

    N-au masura deloc jivinele astea basiste, se cred detinatorii adevarului absolut, ei „trebuie” sa ne calauzeasca, ei „trebuie” sa ne spuna ce sa facem, ei „trebuie” sa ne invete ce e bine si ce e rau. Niste mizerabili care au prestat pentru privilegii 10 ani de zile, pentru bani publici cu nemiluita, pentru sinecuri. Niste lipitori fara o farama de demnitate, morala, cinste, bun simt!

  2. getagh zice:

    Si marlania e molipsitoare in cazul basistilor, dar si prostia… si nemernicia…

Lasă un comentariu