Scoala lui Traian Basescu

Propuneri pentru cursuri si profesori:
1. Pe surse aflam ca la scoala pe care o va face Basescu va preda Adrian Nastase un curs de “Cresterea pasarilor si numararea oualelor” ;
2. Roberta Anastase va preda un curs de aritmetica “Sa invatam sa numaram” ;
3. Silviu Prigoana va preda un curs de ecologie “Cum sa cureti banii statului” ;
4. Geoana va preda cursul “Cum sa pierzi alegerile cand nu se pot pierde”, accentul se va pune pe lectia “SPA cu si la Vintu” ;
5. Adriean Videanu va preda cursul “Borduriada in toata tara pe orizontala si pe verticala”;
6. Elena Udrea si Raluca Turcan vor preda cursul “Cum sa porti pe umeri zilnic zeci de mii de euro” – schimband gentile de firma ;
7. Traian Basescu va preda cursul “Cum sa castigi alegerile chiar daca poporul nu te-a votat”. Asistent va fi Teodor Baconschi. Accentul se va pune pe lectia “Alegeri la ambasada de la Paris” ;
8. Neculai Ontanu va preda cursul “Cum sa ajungi din fruntas general cu 2 stele” ;
9. Traian Basescu va mai preda cursul “Cum sa fii primar si sa-ti dai casa singur” ;
10. Ioana Basescu va preda cursul “Cum sa fii notar la Paulesti si sa-ti iei casa de un milion de euro”. Accentul se va pune pe lectia “Vanzari anterioare”.
Presedintele ne roaga sa-l ajutam cu sugestii si propuneri.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Scoala lui Traian Basescu

 1. getagh zice:

  Daca tot ne roaga sa-i facem sugestii si propuneri hai sa-l ajutam.Sa introduca un curs „Cum sa minti mereu fara sa ai pic de jena”.

 2. Nicoleta zice:

  Aoleu!!!!Asta da scoala !ELITA tarii!

 3. Eugen zice:

  Chiar daca-i 1 aprilie sa nu mintim poporul sa sa-i spunem adevarul cu zambetul pe fata !
  1. Adrian Nastase pe landa zoologie sa predea si artele frumoase fiind un bun colectionar de tablouri stranse cu sudoarea fruntii altora in Zabaccian !
  2. Roberta Anastase pe langa aritmetica elementara sa faca un curs de frumusete sau mai pe romaneste „cum sa fi miss parlamentar ” .
  3. Prigoana pe langa lectiile de economie personala sa tina un curs intensiv de judo , sa vedem tehnica lui de a-l darama pe taietorul Oprescu de la primarie !
  4. Micul Geoana o sa tina cursul de lupte drepte in alegeri , dar si sa invete pe cursanti cum se pune de fiecare data dopul inapoi la sticla de sampanie !
  5. Adreian Videanu o sa predea cursul de constructii pe orizontala si verticala , dar si cursul de rezistenta a materialelor din care sunt facute bordurile lui !
  6. Udrea o sa ne dea lectii de cheltuire a banilor publici in scopuri personale , dar si lectii de turism neprofitabil cu o minte de avocat de Plescoi !
  7. Basescu este sef peste mai multe catedre : geografie ca stie bine populatia roma si raspandirea acesteia pe marile orase ale lumii ! Catedra de noduri marinaresti , cu care incurca toate treburile interne sau externe ale Romaniei ! Si catedra de oenologie si de degustare ! Asistenti : Udrea , Boc .
  8. Ca un mare contructor , Ontanu , sa predea cursul de „Tehnica de construire si reconstruire ” a parcului din fata primariei sectorului 2 . Dumnealui avand doua doctorate in Stiinte militare si aparare si unul in Administratie publica !
  9. Basescu sa mai predea „Dreptul ” de a alege !
  10. Ioana Basescu o punem secretara scolii , pricepandu-se la acte . Director sa fie Vanghele, el fiind ctitor de scoli frumoase pe afara in sectorul 5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s