Sponsorizarea unui Flutur(E)

Suceava: Carte de poezie legionara pentru copii, sponsorizata din fonduri publice.

Pe coperta unei carti pentru copii, apare Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Garzii de Fier. Aceasta carte a fost sponsorizata de Consiliul Judetean Suceava condus de PDL-istul Gheorghe Flutur(ala care ii scria lui Basescu cu oi pe dealuri).
Fata de publicarea unei carti de poezie legionara pentru copii cu fonduri publice a protestat Institutul National pentru Studierea Holocaustului in Romania,scrie Fox News.
George Ungureanu este autorul cartii “Patania lui Somnorila”, acum in varsta de 100 de ani. Potrivit volumului autobiografic „Prin labirintul vietii” (Editura Musatinii, Suceava 2010), George Ungureanu a fost membru activ al Miscarii legionare sustine Institutul Elie Wiesel.
Directorul Institutului, Alexandru Florian spune intr-un comunicat ca : „Lansat ca un volum de poezii pentru copii, am fost socati sa observam pe coperta 4 fotografia lui Corneliu Zelea Codreanu, conducatorul Miscarii legionare” si ca”Institutul Elie Wiesel nu poate sa faca altceva decat sa incerce schimbarea mentalitatii oamenilor si sa-i facem sa inteleaga care sunt valorile democratiei si tolerantei”.
„În acest context, este inexplicabil şi revoltător să asistăm la susţinerea şi promovarea imaginii, de către conducerea Consiliului Judeţean Suceava, a unui fost legionar care a luat parte activ la politica antisemită a statului. De asemenea, suntem profund îngrijoraţi de promovarea unei literaturi memorialistice sau destinată tinerei generaţii, având ca mesaj idei şi personaje ale Mişcării legionare”, se mai arată în comunicatul Institutului Elie Wisel.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Sponsorizarea unui Flutur(E)

 1. Corina zice:

  Ajungem sa votam schimbarea? Ce ironie, de fapt sunt aceeasi.

 2. Corina zice:

  Bietii copii!

 3. getagh zice:

  Dupa scris cu oi pe dealuri e de asteptat orice de la astfel de indivizi.Oare cum ii tot voteaza oamenii, ca doar nu fura toate voturile?Sau poate ca da?

 4. Nicoleta zice:

  ORICE SE POATE LA NOI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s