Stati la rand … ca locuri sunt!

Oare tine cineva evidenta portocaliilor PDL-isti care se inscriu in PSD si mai ales in PNL? Fug din ce in ce mai multi pdl-isti fiindca au schimbat culoarea in verde si nu reusesc sa se mai recunoasca intre ei? Va mai aduceti aminte cand jucatorii echipei nationale de fotbal si-au vopsit parul la CM din Franta 1988(parca) si nu reuseau sa se mai recunoasca intre ei in meciul care a urmat cu Croatia(daca nu ma insel)? Asa vor pati si pdl-eiii, nu se vor mai recunoaste unii pe altii si ca atare se vor fura intre ei.
Daca inscrierile membrilor PDL in USL vor continua in acelasi ritm, vom ajunge sa votam PDL din interiorul USL. De fapt vom mai vota schimbarea? Radu Mazare spunea la congresul USL: “Nu-i mai primiti pe tradatori!”.
Miercuri, 18 aprilie, inca 2 parlamentari PDL au trecut la PNL. Macar sa treaca motiunea de cenzura a USL-ului ca sa aiba o scuza pentru aceste inrolari portocalii.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Stati la rand … ca locuri sunt!

  1. getagh zice:

    O mizerie generala si o manipulare ordinara care din pacate tine.Avem si noi partea noastra de vina ca nu trimitem acasa astfel de indivizi si ii tot votam de 22 de ani.

  2. Nicoleta zice:

    Cand am inceput sa citesc primele randuri chiar la acest lucru m-am gandit ,cand fotbalistii s-au vopsit si nu mai reuseau sa se recunoasca intre ei,cred ca si pdl-eiii deja nu se mai recunosc intre ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s