10 răspunsuri la Turismul romanesc

 1. getagh zice:

  Romania este o tara frumoasa dar e condusa de incompetenti. Ce se vede in poza … cam asta a facut Udrea cu turismul romanesc si cu banul public.

 2. Nicoleta zice:

  Ca sa avem CALITATE mai intai trebuie sa avem OAMENI DE CALITATE care sa ne conduca .

  • Anton Roman zice:

   Nicoleta, da-mi un exemplu argumentat de om de calitate in fauna politica, si eu il votez. Deocamdata sunt intr-o mare dilema. N-am nici cea mai vaga idee incotro sa-mi indrept votul.

  • getagh zice:

   Sunt si oameni de calitate, dar sunt marginalizati si astfel necunoscuti pentru romani.

 3. Anton Roman zice:

  Romania este o tara atat de frumoasa, nu putem sa discutam de turism de calitate atata timp cat nu avem intrastructura. Priviti ce se intampla la sfarsit de saptamana pe drumurile care duc spre Valea Prahovei sau vara spre mare.

  • romanasii zice:

   Avem nevoie de infrastructura! Decat sa dam 1 milion de euro pe o frunza mai bine faceam cateva sute de metri de drumuri sau cat ar fi iesit de banii astia, ca la noi toate sunt mai scumpe cu mult mai mult decat oriunde in lumea asta.

   • Anton Roman zice:

    Ce-i drept, la aprox. 5 milioane cat costa acum km de autostrada faceau vreo 200 de metri. Dar pe vremea lui Nastase, cand era 20 – 23 de milioane un km, n-ajungeau banii nici pentru 50 de metri.

   • romanasii zice:

    Ai idee cati km de autostrada s-au facut intre 2000-2004 si cati s-au facut intre 2005-2012? Stii ceva de contractul cu Bechtel, pe la cat au ajuns scorurile, cat era pe vremea lui Nastase si cat au ajuns acum?

   • Anton Roman zice:

    Ia uimeste-ma cu realizarii guvernului Nastase! Din cate imi amintesc eu, pe atunci s-a inceput A2-ul, dar nu s-a terminat. Cam atat. Iar contractul cu Bechtel, este cel despre care pomeneam, 23 de milioane pe kilometru, record absolut, semnat de Nastase.
    Nu apar guvernele PDL-iste, departe de mine acest gand. Le consider de trista amintire. Dar n-as vrea sa ridicam in slavi pe Nastase, Vacaroiu. Acestea au fost pe tiparul socialist: demagogie populista, ca fraierii pun botul!

   • romanasii zice:

    „Azi, din totalul de 2,2 miliarde euro prevăzute iniţial pentru executarea celor 413 kilometri de autostradă, avem executaţi 54 kilometri şi am cheltuit 1,25 miliarde euro.” a spus Boagiu pentru Mediafax. Fa un calcul si vezi cum au „variat” costurile pe km. Mergi si vezi ce spun si „tonomatele” astea : The Economist .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s