Să vină urgent Aleodor!

Ultimul paragraf mi se pare „fabulos”.

Si pot sa spun si eu, dupa depunerea juramantului la Cotroceni de catre Mircea Diaconu, ca este „un mare actor”.

„Zi grea pentru preşedintele Traian Băsescu. 284 de parlamentari, la o aruncătură de băţ de 322, câţi l-au suspendat ultima data pe şeful statului, au votat pentru USL şi i-au adus la guvernare pe Crin Antonescu şi Victor Ponta!

Ce-o fi fost în sufletul lui Traian Băsescu să vadă Palatul Cotroceni invadat de USL-işti care se pupau de mama focului, se îmbrăţiseau ca la ei acasă……nimeni nu poate să ştie….

Traian Băsescu avea o figură şi un comportament bizar, ba râdea inexplicabil, ba era foarte aprig şi încruntat. Şi părea extrem de singur. Tot singură cu gândurile ei era şi Roberta Anastase. Ce-o fi fost şi în sufletul ei …N-a mai contat nici că stătea exact în cătarea lui Victor Ponta….

Ce-o fi fost şi în sufletul lui Vasile Blaga …..sub conducerea Palatului Cotroceni, partidul său aproape s-a dezintegrat….

Oricum, useliştii, care au luat cu asalt Palatul Cotroceni e o imagine care îi va bântui mult timp de acum încolo pe Traian Băsescu şi pedelişti.

De asta zic, ceva trebuie făcut. Altă dată mergea cu soborul de preoţi. Cum pleca un premier de la Palatul Victoria, cum apărea un sobor de preoţi să scoată dracii din pereţi.

Mă întreb la câte minute după plecarea mamei lui Victor Ponta de la Palatul Cotroceni l-a chemat preşedintele Băsescu pe Aleodor Manolea să restabilească energetic Palatul Cotroceni…..

PS. O scenă autentică de film s-a petrecut şi la poarta Palatului Cotroceni, având printre protagonişti chiar şi un actor excepţional, pe Mircea Diaconu.

 Autobuzul cu care era transportat guvernul Ponta a fost oprit la frontiera dintre Bucureşti şi Palatul Cotroceni pentru verificări. SPP- istul de la intrare a deschis uşa autobuzului şi a întrebat dacă înăuntru sunt senatori şi deputaţi. Cum răspunsul din autobuz a fost – este guvernul, a urmat tragerea pe dreapta cu menţiunea – tot personalul jos! Scena, povestită de Mircea Diaconu, este demnă de un Oscar. Fabulos!”(sursa)

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Să vină urgent Aleodor!

 1. getagh zice:

  Secventa de final este intr-adevar fabuloasa.

 2. Anton Roman zice:

  Stii ca acelasi Aleodor a lucrat si pentru Geoana?

  • romanasii zice:

   Nu m-ar mira sa fi aparut in preajma multor personaje, cum nu m-ar mira sa apara si de acum incolo. Cert este ca Vanesa si Melisa au concurenta serioasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s