Medicina complementară îmbunătăţeşte calitatea vieţii persoanelor cu cancer

„Medicina complementară creşte calitatea vieţii persoanelor diagnosticate cu cancer de sân metastazat, refractar la tratamentul alopat, arată cel mai recent studiu clinic randomizat, dublu-orb, controlat placebo, realizat asupra produsului natural complementar antitumoral Tien Hsien Liquid, marca Feida Union, importat în România, s-a anunţat marţi în conferinţa de presă în care a fost prezentat studiul.

Studiul a fost efectuat sub îndrumarea prof. dr. King-Jen Chang – coordonator ştiinţific studii clinice în cadrul Spitalului Universitar din Taipei, Taiwan şi coordonat de dr. Wen-Hung, Kuo – coordonator executiv al studiului clinic efectuat pe produsul Tien Hsien Liquid, şef secţie chirurgie oncologică, Spitalul Universitar din Taipei, Taiwan, scrie Agerpres.

Studiul clinic a demonstrat siguranţa şi eficienţa produsului Tien Hsien Liquid în cazul persoanelor diagnosticate cu cancer de sân metastazat, refractar la tratamentul alopat, cărora le-a fost administrat produsul 100% natural Tien Hsien Liquid (THL).

Tien Hsien Liquid este un supliment alimentar natural ce conţine 12 extracte din plante şi ciuperci medicinale rare. Studiul clinic s-a desfăşurat în perioada iunie 2009-iunie 2011 şi a inclus 63 de femei cu vârste între 20 şi 80 de ani care au avut confirmarea histologică sau citologică a cancerului de sân cu metastaze şi o evoluţie nesatisfăcătoare după tratamentul primar sau de recuperare (mai exact, după chimioterapie, radioterapie, chirurgie sau alte terapii convenţionale precum imunoterapia). Toate persoanele incluse în studiu aveau o speranţă de viaţă de cel puţin patru săptămâni.

Produsul a fost administrat oral, o fiolă de 20 ml de trei ori pe zi, timp de 24 de săptămâni. Grupul de control a primit câte o fiolă de placebo de 20 ml de trei ori pe zi, timp de 24 de săptămâni.

Comparativ cu grupul placebo, grupul căruia i-a fost administrat medicamentul a raportat o îmbunătăţire a stării generale de sănătate şi a calităţii vieţii. Concluziile studiului clinic au confirmat rezultatele studiilor observaţionale desfăşurate în ultimii zece ani. Ele sunt recunoscute de instituţii internaţionale, inclusiv de Institutul Naţional de Cancer din SUA.

În prezent, utilizarea terapiilor complementare este în ascensiune, în special în rândul pacienţilor cu boli grave. Se estimează că peste 90 la sută din femeile cu cancer la sân utilizează terapii complementare şi că cea mai răspândită utilizare o reprezintă administrarea de suplimente alimentare. Motivele pentru care aceste persoane aleg medicina integrativă sunt detoxifierea organismului de substanţe cancerigene, creşterea nivelului de oxigen şi a ratei de folosire a acesteia la nivelul celular, reglarea imunităţii.”(sursa)

Acest articol a fost publicat în Sanatate și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Medicina complementară îmbunătăţeşte calitatea vieţii persoanelor cu cancer

  1. Bogdan zice:

    Exista teste clinice, exista marturii ale persoanelor care au folosit acest produs cu bune rezultate, si totusi este un produs foarte putin cunoscut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s