Demisia pluteste in aer

Ministrul Educatiei a reusit sa starneasca o adevarata furtuna in jurul sau, punand si guvernul din care face parte intr-o situatie cel putin neplacuta. Si nu iau aici in calcul trompetele portocalii. Cat mai dureaza sa se pronunte comisiile care analizeaza cazul ministrului Mang? Dupa tevatura creata in cazul Corinei Dumitrescu, tergiversarea luarii unei decizii clare, capata un miros neplacut.

De ce accepta Victor Ponta existenta unor astfel de vulnerabilitati? Unde sunt oamenii “cei mai cinstiti” despre care facea vorbire la instalarea cabinetului sau?

O demisie se poate scrie foarte repede “Copy-Paste” – dupa care o semnati domnule ministru.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Demisia pluteste in aer

  1. getagh zice:

    A plutit cam mult. Ieri a ajuns pe masa premierului. O fi fost din cauza conditiilor meteo: vant puternic, ploaie,etc.

  2. romanasii zice:

    In cazul Guvernului Ponta asteptarile sunt fantastice din partea romanilor. Sa vii cu astfel de numiri mi se pare impardonabil. Iar sa o lalai cu scandalul asta care pare ca nu se mai termina, fara sa se ia o decizie clara, ramane sau nu in functie, seamana a dispret si aroganta portocalie.

    • Anton Roman zice:

      Eu te-as contrazice. Poate asteptarile tale sunt fantastice, dar majoritatea romanilor nu mai are increderea in guvernanti, in clasa politica in general.

      • romanasii zice:

        Asa este, asteptarile mele sunt mari pentru ca am convingerea ca trebuie reparate idioteniile facute de Basescu si de portocalii. Altfel va fi grav pentru noi toti.

    • Anton Roman zice:

      Te numeri printre cei care nu fac altceva decat sa se autoamageasca, refuzand sa accepte realitatea si implicatiile ei. M-as bucura sa sperantele tale sa devina realitate, ca toti romanii sa simta in mod real o schimbare in bine, nu doar la modul declarativ. Solutii facile si rapide? Foarte tentant sa gandesti in termenii lor. Comod si simplu. A-ti aseza insa strategiile pe datele reale, nu pe cele inchipuite, idealizate si utopice, este conditia necesara succesului. Nu si suficienta.

      • romanasii zice:

        Nu e vorba de autoamagire in niciun caz, ci doar de a spera ca se pot schimba lucrurile mai repede in bine. Sa speri este moca, asa ca o poate face oricine :).

      • Anton Roman zice:

        Da` esti masochist, nu gluma! Esti mintit o data, de doua ori, de noua ori, si tu continui sa-i votezi si sa ai incredere in ei …

  3. Anton Roman zice:

    Din punctul meu de vedere, ministerele educatiei si sanatatii parca sunt blestemate. Nu tin minte ca in perioada postdecembrista sa fi avut vreun ministru cat de cat de Doamne-ajuta!

Lasă un comentariu