Lupta cu dosarele ANI

Un nou scandal in jurul lui Mircea Diaconu. Parchetul General a inceput urmarirea penala impotriva lui Mircea Diaconu in luna ianuarie anul acesta, la sesizarea ANI. Diaconu era acuzat ca in calitate de director al Teatrului Nottara, a avizat cererea sotiei sale de a participa la un concurs de ocupare a postului de regizor artistic. Sotia sa, Diana Diaconu nu avea vechimea necesara pentru ca terminase facultatea de regie de doua luni. Totusi a primit derogarea pentru participarea la concurs, iar Diaconu in calitate de presedinte al comisiei de concurs i-a dat punctaj maxim sotiei. Diana Diaconu a ocupat postul de regizor artistic la Teatrul Nottara.

Potrivit Mediafax, procurorii afirma ca au descoperit alte trei contracte semnate de Mircea Diaconu cu sotia sa: “Astfel, in calitatea sa de director al unui teatru din Bucuresti, a facilitat incheierea unor contracte (de drepturi intelectuale, de drepturi de autor – scenografie, de drepturi conexe) intre institutia pe care o conducea si regizorul Diana Maria Diaconu (actrita şi regizorul Diana Lupescu, n.r.), sotia sa”.

Mircea Diaconu sustine ca este nevinovat si nu poate fi socotit altfel pana cand o instanta va dovedi altfel. Pana cand se va ajunge la o decizie, oricare ar fi ea, a unei instante, scandalul in jurul lui aduce prejudicii morale si de imagine atat lui cat si guvernului Ponta.

Ce il tine pe Mircea Diaconu, un actor foarte cunoscut, foarte apreciat si cu o cariera remarcabila in spate, legat de functia de ministru?

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lupta cu dosarele ANI

  1. Până la urmă doar „dezamăgire” este noţiunea în jurul căreia ne tot învârtim

  2. Nicoleta zice:

    Pana la urma, il tine acelasi lucru ca si pe ceilalti ministri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s