Codrut Marta este sub protectie totala

Acum cativa ani a existat episodul cu rapirea jurnalistilor din Irak. Va amintiti ca dupa un timp a iesit presedintele Traian Basescu si a anuntat ca ziaristii vor fi repatriati vii si nevatamati. Era evident pentru toata lumea ca nu si-ar fi riscat mandatul daca nu ar fi fost sigur de faptul ca, la data cand lansa promisiunea, cei trei jurnalisti erau deja in siguranta. Evident, “previziunea” s-a adeverit: jurnalistii au fost eliberati!

La mijlocul lunii martie, dupa „simularea” nereusita de catre PDL-UDMR a ridicarii imunitatii lui Mihail Boldea, acesta a fugit din tara pentru a scapa de acuzatiile DNA. Si atunci a aparut atotstiutorul conducator sa ne spuna ca Mihail Boldea este „perfect localizat” si ca in orice moment se poate declansa operatiunea de retinere a sa. Si de data aceasta „previziunea” lui Basescu s-a adeverit! Boldea s-a predat Consulatului Romaniei de la Nairobi-Kenya, dupa doar doua zile.

Acum a aparut cazul Codrut Marta, al carui rol de baza era colectarea de bani de la cei care comit evaziuni fiscale prin intermediul comertului cu legume , fructe, cereale, carne, produse petroliere, si care fac parte din organizatia de crima financiara coordonata de Sorin Blejnar si de finul sau, Sorin Florea, inca in functia de mare sef al Garzii Financiare.

Marta stie de unde s-au luat sacosele cu bani si unde au ajuns. Marta este cel care plimba banii de la evazionisti catre sefii ANAF, Garda şi PDL. Marta stie foarte bine cine i-a dat banii obtinuti de pe urma rambursarilor ilegale de TVA si in buzunarele cui au intrat. Marta ii stie pe toti membrii filierei Blejnar-Florea-Rusu-Racz-Szwartzenberg.

Marta stie lista celor implicati in traficul cu produse petroliere.

Drept urmare, Marta este foarte bine protejat. Pentru ca Marta nu trebuie sa vorbesca si nu trebuie sa dezvaluie in fata judecatorilor tot ceea ce stie despre evaziunea fiscala din Romania.

Dar in acest caz nu mai este vorba de gainarii de tipul Boldea, aici e vorba de o retea care a delapidat sute de milioane de euro. Iar Traian Basescu, presedintele jucator, nu scoate o vorba despre acest caz. Ciudat este ca in celelalte cazuri “s-a implicat’ iar acum tace malc, de parca disparutul Marta ar fi un oarecare infractor dat in urmarire internationala prin Interpol.

Marta ar putea fi cheia unor dezvaluiri care ar putea zgudui Romania pana la cel mai inalt nivel in stat. De aceea Codrut Marta este bine pazit. Este protejat pentru a nu se prabusi dominoul marilor evazionisti.

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Codrut Marta este sub protectie totala

  1. getagh zice:

    L-au dosit bine ca nu cumva sa-i scape porumbeii din gura. Banii furati de gasca lui Basescu trebuie bine ascunsi si paziti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s