BĂSESCU ÎMPIEDICATUL

Foto: stelian-tanase.ro

In tara asta, mai sunt si intelectuali diferiti de lingaii de serviciu ai lui Basescu de teapa lui Patapievici, Liiceanu, Ungureanu, Preda si lista poate continua cu sinecuristii Cotroceniului.

Iata ce scria acum cateva zile Stelian Tanase pe blogul sau : „I-am avut pe Mircea cel Bătrîn, pe Mihai Viteazu, pe Ferdinand Întregitorul. De ieri il avem pe “Băsescu Împiedicatul”. A declarat că a fost împiedicat să meargă la Bruxelles. Parcă văd mascaţii, pe DN 1, blocînd limuzina prezidenţială, invitînd pasagerul super VIP să coboare, înhăţîndu-l cu catuşe, băgîndu-l cu forţa în dubă. Apoi, pus la propreală lîngă Năstase la Rahova cu care ar împărţi merindele proaspete aduse de Dana Năstase. Nu ar fi închis pentru multă vreme, nu va temeţi dragi băsişti, numai pentru joi si vineri atît cît ţine Consiliul European. Eh, dar vezi bine lucrurile nu s-au petrecut aşa. Băsescu nu s-a expus. A judecat bine, în ultima clipă s-a răzgîndit deşi avionul Romavia era tras pe pistă la Otopeni, încărcat cu combustibil din seară precedentă şi cu motoarele pornite.

Băsescu aşa şi-a prezentat cazul ieri la Cotroceni, la 14,30 în faţa presei. Ca victimă a uzurpatorului şi mai tinărului său rival, Victor Ponta. Lui TB i-a fost mereu frică de procurori. Şi înainte de 89 pentru activităţile sale din portul Cţa, şi după 89, pentru “dosarul Flota”, de ex. Din cauza asta, ca ricoşeu psihologic, a stîrnit Parchetul şi DNA împotriva adversarilor săi politici şi din mediul de afaceri. Crede că toată lumea are aceeaşi teamă. Ieri am văzut un Băsescu înfrînt, de rîsu-plînsu, care a venit în faţa jurnaliştilor să se plîngă că l-a bătut Victoraş, copilul vecinilor. Eh, asta e, se mai întîmplă. A apărut să se dea victimă. O fi!

În 2012, cel mai prost an al lui, a fost contestat de stradă, marea sa admiratoare pîna acum vreo 3 ani, prin protestele izbucnite în 62 de oraşe. A pierdut două guverne, Boc şi MRU, a  pierdut Parlamentul, alegerile din 10 iunie, etc. Acum a pierdut şi Bruxelles-ul. Cum a recunoscut chiar el – “nu este cea mai fericită zi din mandatul meu de preşedinte.“ Drama nu s-a încheiat aici. Va mai avea destule zile amărîte. Deşi mai are resurse şi va mai administra multe lovituri, Traian Băsescu – s-a văzut şi  ieri in direct la tv- e deja un “fost”, a expirat, aparţine altei epoci. Asta chiar dacă se mai dă zglobiu şi pus pe harţă. Pînă să plece definitiv de pe scena politică va mai doborî cîţiva dintre adversari, dar nu va supravieţui acestui război. Va trăi clipa cînd va fi renegat de PDL, de colaboratori şi intimi, Udrea, Boc, etc, parăsit de toţi, etc. Dar asta e soarta liderilor – să se ridice  din nimic şi să treaca in uitare.”

Sursa: stelian-tanase.ro

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la BĂSESCU ÎMPIEDICATUL

  1. getagh zice:

    Nu era din tabara portocalie si Stelian Tanase?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s