Poetul Florin Iaru voteaza DA la referendum

Intr-un articol publicat in Adevarul, Florin Iaru spune ca, desi intial hotarase sa nu participe la referendum, dupa boicotul PDL si al lui Traian Basescu, si-a schimbat optiunea si va merge sa voteze DA pentru demiterea lui Basescu.

”Eram hotarat sa nu votez, exact ca in 2003. Punand in balanta argumentele si faptele – si lasand deoparte amarata de viata cu care si-au sters pantofii politicienii carora nu le mai incape „poporul” in gura. Dar, cum bine zicea cronicarul, realitatea nu e cum vrem noi. O Lege a referendumului, votata in 2011, in deplin dezacord cu indicatiile Comisiei de la Viena putea fi corectata. Acum nu se poate, pentru ca e prea tarziu. Iata cum bunul simt juridic poate fi redus la tacere printr-un artificiu. De acord, daca nu se poate, nu se poate”, a scris Florin Iaru.

”Ceea ce, insa, a pregatit PDL, anume boicotarea alegerilor, pentru a impune vointa minoritatii majoritatii, e, insa, un abuz incomparabil mai grav. Seamana cu momentele in care PDL avea majoritatea in Parlament, dar nu vota, de teama tradarii. Nu e lasitate, nu e inteligenta, nu e o gaselnita. E o gigantica escrocherie. Mi-am schimbat, prin urmare, decizia. Cred ca am gresit hotarandu-ma sa ma abtin. Cand cineva recomanda boicotul, in gura celor care voteaza creste un pumn. Voi iesi la vot. Am sa votez DA”, concluzioneaza poetul Florin Iaru.

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Poetul Florin Iaru voteaza DA la referendum

  1. Gabriela Pavel zice:

    D-le Iaru Florin- nu va mai agitati atat la RTV ca sunteti penibil. Regula jocului de la referendum a fost incalacata in timpul jocului 1. de cerinta 50+1. ACeasta a venit ulterior. 2. a SPUNE NU VOTATI ESTE TOT O REGULA INCALCATA-DE DATA ACEASTA O REGULA ELEMENTARA CASTIGATA DUPA 1989-a vota. 3. nUMARUL VOTANTILOR S-A SCHIMBAT COMPLET IN ANII ACESTIA- POPULATIA A SCAZUT- DE CE NU ACCEPTATI SI ACEASTA SCHIMBARE IN TIMPUL JOCULUI DE A CONTESTA NUMARUL DE LAEGATORI. Sunteti penibil, agresiv, rau voitor, lipsit de respect fata de interlocutorii din platou si cred ca mintea de poet ar trebui sa o fofositi doar pentru acest lucru si nu in politica pentru ca faceti niste gafe uluitoare si va suspectez fie de prostie. fie de rea vointa si aservire fata de basescu et comp+cartarescu.

  2. getagh zice:

    S-a mai trezit unul. Oamenii astia parca au orbul gainilor. Dintr-o data a descoperit ceea ce romanii acuza de foarte mult timp – manipularile cinice si josnice ale gastii Basescu-PDL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s