In ce tara traim?

Scriam pe 10 iulie  cum CCR avea sa ia decizii care sa-l protejeze pe Basescu impotriva romanilor care nu-l mai vor. Si l-au protejat – au impus cvorum la referendum chiar daca lucrul asta este in dezacord cu prevederile europene. Si oficiali europeni apartinand PPE-ului au fost partasi la aceasta ineptie.

Si asa a inceput balciul. Un balci foarte costisitor pentru romani: avarii grave in plan economic, imaginea Romaniei terfelita in Occident de catre oranjgutanii lui Basescu, o imensa ura intre romani.

Acum hoarde de procurori basisti la cheremul suspendatului au luat cu asalt satele romanesti hartuindu-i pe romanii simpli, punandu-i sa jure pe Biblie daca au votat sau nu, intrebandu-i cu cine au votat, cautandu-i si anchetandu-i prin biserici in zi de mare sarbatoare.

O imagine jalnica a ceea ce a ajuns Romania dupa guvernarea Basescu-PDL.

Sa revenim la factorul care a generat toata aceasta nebunie, adica CCR.
Dupa referendum nu au luat o decizie transanta, desi cred ca era mult mai bine pentru romani si pentru Romania. Au preferat sa amane luarea unei decizii o perioada mare de timp. Apoi au revenit si au scurtat acea perioada. Apoi a aparut in conditii dubioase acea erata care contrazicea ce spusesera initial cei de la CCR. Apoi Basescu a cerut scurtarea termenului si dorinta i s-a implinit. CCR e un fel de duh din lampa lui Alladin care indeplineste toate dorintele cetateanului de la curticica.

Iar noi romanii asistam neputinciosi la acest balci si in cele din urma tot noi vom plati factura.

7,5 milioane de romani i-au spus bai-bai lui Basescu. E un lucru cert si clar chiar si pentru jivinele portocalii. E limpede ca Basescu nu se mai reprezinta decat pe sine si pe tuterii lui, lipitorile banului public.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s