Dar cu girafa ce-ati avut?

Inca o tragedie – girafa din fata Muzeului Antipa a fost distrusa. Pe surse aflam cum a fost posibil sa se intample o asemenea nenorocire.

Sursele invocate anterior ne-au dezvaluit ca dupa ce s-a suparat pe Ponta, pe Antonescu, pe Poporul Roman, pe tot ce misca-n tara asta, raul ramul, etc. lui Basescu i-a casunat pe girafa din fata Muzeului Antipa pe motiv ca girafa i-a luat locul. S-a facut foc si para cand a descoperit, cu ocazia protestelor cu papion si toale albe, ca in locul lui s-a asezat o … girafa. Conform surselor mentionate, Basescu a mai spus ca daca ar fi fost vorba de un simbol al regimului sau nu aveau cum sa puna o girafa, „ca doar nu punem o baschetbalista la muzeu”. „Simbolul regimului basist nu poate fi decat un PORC, la cate porcarii s-au facut in mandatul meu”, a mai sustinut pres-ul suspendat, conform surselor noastre.

Vazand supararea stapanului, cativa ungureni, nemti, oameni mici cu capul mare, buldogi, borduristi, purtatori de broaste-n gat sau posete de peste 20.000 euro pe dupa gat, boureni, visani, canachei, dudui, baschetbaliste si morari, detinatori de centuri negre cu corpuri atletice(se stiu ei care), generali cu multe stele si colonei fara armata facuta, zelosi si unsurosi, au dat navala la Antipa si i-au adus incriminata girafa mai Marelui. Acesta si-a mai potolit furia si a devenit chiar gingas asa cum vedem si in imaginea alaturata.

 Marele carmaci nu i-a uitat nici pe cei pe care-i pastoreste si le-a adresat suav un mesaj dragalas: «Noapte buna POPOR, cum ma-ntorc cum va omor!».

Acest articol a fost publicat în "Folclorul" alina poporul și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s