MRU: Aceasta este promisiunea noastra pentru Romania: Basescu!

Se vorbeste prin targ ca MRU nu reuseste sa stranga semnaturi pentru adunatura, pardon, partidul sau. Pai nici nu ne mira avand in vedere ce prostii spune. Iata ce declara acum cateva saptamani:

  • „Îl cunosc pe Traian Băsescu de ani buni. Îl cunosc ca ministru, îl cunosc ca deputat, îl cunosc ca președinte, îl cunosc ca profesionist. V-a dezamăgit el vreodată? V-a mințit el vreodată? V-a spus el vreodată că vă dă lucruri pe care țara nu le poate da?„.  – Cat de penibil sa fii sa poti spune asemenea trasnai?
  • „În 2007, au încercat să-l suspende, au încercat să îl dea jos și apoi, în 2009, peste cinci milioane de români l-au votat. Se înșeală peste cinci milioane de români?” – Gura pacatosului … ce zici MRU cu toata gasca de basecaturi, se inseala cele 7.4 milioane de romani care i-au spus tai-tai basecuristului ?
  • „Să țineți minte, aceasta este promisiunea noastră pentru România: Băsescu!” – La o asemenea promisiune … cine ar mai putea lua in serios toata sleahta de sinecuristi basisti? Probabil doar prostii!
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la MRU: Aceasta este promisiunea noastra pentru Romania: Basescu!

  1. Romanasii zice:

    Totusi sper sa nu fie chiar atat de multi prosti care sa-l ia in serios pe individ.

  2. getagh zice:

    Pur si simplu ti se face sila sa vezi ca exista specimene de genul asta si ca mai sunt unii care chiar il iau in serios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s