Basistii se improasca cu laturi

Dupa olimpiada slugarniciei, basistii au dat startul unui nou concurs – improscarea reciproca cu laturi. Si cine putea sa dea startul unor asemenea actiuni decat stupidul Mihail Neamtu. Dupa ce i-a transmis „reginei telegondolelor”, alias Elena Udrea ca „Noua Republica nu se pricepe sa arunce cu bani publici pe partii de schi sau pe festivaluri kitsch” a luat-o la tinta si pe Alina Mungiu Pippidi.

“Aveam de ceva vreme banuiala ca Alina Mungiu si-a pierdut mintile. Greseam? Vad si articolul de azi din RL. Ce descopar? Doamna rataceste insotita de puseul grafomaniei si nu e deloc un geniu pustiu. De cativa ani Dr Mungiu exploreaza patologia urii, a invidiei si a frustrarilor inavuabile. A inlocuit reflectia cu agresivitatea anti-feminina (si pe alocuri post-umana). E un fel de Mircea Dinescu turbat, dar fara haz si rima. Prezumptiva autoare a discursurilor lui Viorel Ponta repeta cliseele care au facut cariera in discursul lui Ion Iliescu. Nu cred ca doamna Mungiu ar putea convinge o scara de bloc sa urce la etaj cu liftul, dar profesoresa tine pretutindeni lectii electorale. M-a comparat cu Paunescu si CZ Codreanu si presimt ca urmeaza analogii de tip Ceausescu-Basescu. Poti mai mult? Cata risipa de cerneala in betia neuronilor sai berlinezi – si ce aer curat respira capitala Germaniei, liebe Alina…”, spune Mihail Neamtu.

Alina Mungiu Pippidi a facut comentarii in legatura cu noua constructie politica din jurul PDL: “Partidul Noua Republica a lui Mihai Neamtu, despre care tinarul lider, conducator, capitan si aspirant la un loc in Parlament ne-a vorbit prima oara vara trecuta, ca despre un proiect al lui Sebi Lazaroiu, superiorul sau pe atunci la departamentul propaganda, a aparut in toamna anului 2011, ca urmare a publicarii pe internet de catre liderul Mihail Neamtu a unui manifest intitulat “Crez politic” si completat ulterior cu un “Manual de lupta”. Partidul are deja doua mari Adunari Nationale la activ, una in satul Lelesti-Arges, unde tinarul lider a si fost ales sef, fara nici o concurenta. Dl. Mihail Neamtu explica pentru Money Express ce sacrificii a facut intrind in politica: ”Aveam un grant al Academiei Romane care imi asigura un post caldicel, cu sofer, casa de la RA APPS. Mai aveam un post de director stiintific la Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului prin care puteam calatori oricand la orice hotel de patru stele din Europa.” El este autorul celebrei formule de la alegerile prezidentiale din 2009 : « Duminica, vom descoperi nu doar daca presedintele isi merita poporul, ci si daca poporul isi merita presedintele ». Este cunoscut sa aduca un surplus de claritate si pragmatism doctrinar, de exemplu in formula « nu esti mostenitorul pipei lui Mircea Eliade si totusi deplangi persecutia impotriva ultimilor fumatori care doresc sa-si consume, cu riscuri medicale asumate, iarba de tutun ». Intr-un an de lupta politica inversunata, dl. Neamtu se poate mindri ca a reusit sa isi elimine orice potential rival la conducerea viitorului partid de buzunar, ca si orice tehnocrat, odata cu eliminarea concurentului principal, avocatul specialist in chestiuni fiscale Gabriel Biris. Definit de intelectualii rautaciosi ca Liviu Ornea ” o clona a capitanului Codreanu corcit cu Paunescu”, si victima unei campanii de ura promovata online de o conspiratie iudeo-masonica incluzind pe Michael Shafir si subsemnata, tinarul lider aduce o zestre importanta in noua combinatie de dreapta : o funie de usturoi istorica, din recuzita filmului lui Polanski « Balul vampirilor», si are ca electorat tinta vampirii, pe linga fumatorii mentionati mai sus”.

 Ce parere aveti despre acest slugoi basist penibil, Mihail Neamtu?

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Basistii se improasca cu laturi

  1. getagh zice:

    O caricatura, un mascarici basist – asta este individul asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s