Ce putea sa faca Udrea cu 2 frunze si jumatate?

Daca ar fi vrut sa faca ceva pentru turismul romanesc, in loc sa dea tunuri de milioane de euro pe telegondole in locuri unde nu se face turism, pe patinoare la tara sau terenuri de fotbal in panta, Udrea putea sprijini proiecte asemanatoare celui initiat de sapte primari de comune din judetele Caras-Severin si Mehedinti « Grupul de activitate locala – Clisura Dunarii » in valoare de 2.5 milioane de euro.

Conform celor de la Agerpres, primarii comunelor riverane Dunarii – Svinita, Berzasca, Sichevita, Garnic, Coronini, Eselnita si Dubova – au prezentat primele activitati stabilite pentru promovarea unui proiect care vizeaza turismul in sectorul de aproape 200 kilometri al Dunarii.

‘Este un proiect ambitios, care isi propune valorificarea economica si culturala a oportunitatilor oferite de fluviul Dunarea, de monumentele istorice si naturale ale ariilor protejate din Parcul Natural Portile de Fier si ale Parcului National Domogled-Valea Cernei. Am stabilit, dupa un model italian, fiecare localitate, pe tot parcursul anului, sa ofere turistilor cat mai multe atractii culturale si chiar culinare’, a declarat primarul comunei Svinita, Nicolae Curici.

Fondurile necesare derularii proiectului provin din surse guvernamentale si europene.

Sursa: agerpres.ro

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ce putea sa faca Udrea cu 2 frunze si jumatate?

  1. getagh zice:

    Ce putea sa faca Udrea cu 2 frunze si jumatate? Pai ce a facut si cu o frunza, adica nimic. Sus amintita a avut pe mana 4 miliarde de euro si nu a lasat nimic in urma ei in afara de terenuri de fotbal in panta si telegondole in locuri pustii, adica un jaf de proportii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s