Impostorii moralisti – delirul unei propagande paguboase pentru romani

A trecut o luna de cand romanii i-au spus impostorului de la Cotroceni sa se care. Aproape ca nimeni nu mai vorbeste de cea mai crunta lovitura data romanilor de catre basecurist si clica lui de slugoi. Si asta pentru ca acum se orchestreaza un scandal menit sa ingroape referendumul. Un scandal care va fi mentinut desi aduce grave prejudicii Romaniei si romanilor.

Balciul, taraboiul mediatic legat de privatizarea Oltchim este intretinut substantial si cu trompetistii de serviciu Videanu, Boureanu si consiliera celui mai slab prim-ministru(Boc), Andreea Paul, care apar cu nesimtire peste tot dand sfaturi si infierand actualul guvern. Noroc cu PDL-ul ca altfel ar fi vai si amar de noi – cam asta vor sa transmita groparii Romaniei. Dupa jaful pe care l-au comis acum vin si dau sfaturi.

A revenit umilitul la Cotroceni impotriva vointei romanilor, iar activistii portocalii incearca cu disperare sa impuna teme false ale agendei publice, trecand in umbra tot ce era legat de referendum. Au zbierat tema justitiei, dar s-a dovedit a fi o mare minciuna si manipulare. Au tipat tema loviturii de stat, dar s-a dovedit a fi o mare prostie sa vorbesti despre asa ceva daramite sa mai si crezi. Au urlat tema fraudei masive, dar si asta s-a dovedit o mare minciuna si prostie.

Si vazand impostorii basisti ca nici curcile bete nu le mai dau crezare, l-au trimis pe domnul Dan sa abereze, sfidand situatia dramatica a oamenilor care depin de Oltchim. Si delirul verbal al lui DD face audiente demne de invidiat – ce mai conteaza ca sunt cateva mii de oameni care mor de foame? Scopul este sa-l aparam pe jupanul impostor care s-a izolat la Palat suparat ca nu mai poate face baie in piscina de la vila Dante.

La orice ora din zi si din noapte il putem auzi pe DD facand declaratii aiuritoare, vecine cu paranormalul, cuvinte si fraze fara noima aruncate fara sa respire, fara sa clipeasca.

Si repeta la foc automat ca el vrea sa dea banii dar Ponta nu vrea sa-i ia. Nu uita sa spuna ca Ponta il va aresta curand. Dar el(DD), in marinimia lui, este dispus sa doneze banii pentru salariile oamenilor daca guvernul refuza sa-i ia.

Domnule Dan, dar de ce nu spuneti cine se face vinovat de situatia de la Oltchim? De ce in iuresul acestei mascarade nu amintiti nimic de Basescu si PDL?

Seful S.R.I. a venit si a spus ca s-au facut 190 de informari despre Oltchim si ca stiau despre situatia grava in care era combinatul si Base si Boc si Ungureanu.

De ce nu vorbiti domnule Dan in ce perioada s-a facut jaful la Oltchim? De ce nu spuneti cine era ministrul economiei(adica Videanu), cine era premier(adica Boc, apoi MRU) si cine era presedinte(adica impostorul acum de la Cotroceni – basecatura).

Sunt 700 de milioane datorii la combinat, s-a furat pe rupte acolo in ultimii 3 ani, aveti dreptate, dar de ce nu spuneti cine a facut aceste datorii si cine a furat acolo?

E bine domnu’ Dan?
Nu e bine domnu’ Dan!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Impostorii moralisti – delirul unei propagande paguboase pentru romani

  1. getagh zice:

    Cine se aseamana se aduna. In fond sunt niste gainari smecheri care inca mai prostesc destui nauci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s