Corneliu Vadim Tudor in Catavencii

Momente esentiale din viata lui Corneliu Vadim Tudor

1769 – Se naste Napoleon Bonaparte (1769-1821), imparat francez.

1815 – Napoleon e invins la Waterloo, insa acuza fraude mari si o interventie a ambasadei americane, care a dispus abuziv ca englezii sa castige batalia.

1949 – Se naste Corneliu Vadim Tudor. Lunile urmatoare sunt de cosmar pentru parintii Tribunului, deoarece acesta adormea foarte greu, preferand ca noaptea sa stea treaz si sa lucreze la un compendiu despre istoria romanilor de dincolo de Carpati.

1951 – Corneliu Vadim Tudor rosteste primele cuvinte. Din pacate, nu le putem reproduce aici, deoarece ar trebui apoi sa-i dam un drept la replica persoanei careia ii erau adresate.

1953 – Personalitatea vulcanica e a tribunului e greu de ghicit din primele versuri pe care le scrie, un poem slugarnic inchinat educatoarei.

1960 – Vadim Tudor ia nota maxima la limba romana, pentru un pamflet despre cum si-a petrecut vacanta de vara.

1964 – Adolescentul Corneliu Vadim Tudor cunoaste primii fiori ai iubirii, insa, imediat ce fata il paraseste, scrie un pamflet nimicitor despre cum a reintalnit-o beata si pisata pe ea.

1967 –  Corneliu Vadim Tudor intra la Facultatea de Filosofie, dupa ce ii pica exact subiectul pentru care se pregatise cel mai bine: ”Ce porecla ofensatoare i s-ar potrivit lui Immanuel Kant?”

1970 – Se culca pentru prima oara cu trei femei deodata, toate personalitati ale aceleiasi gagici putin nebune.

1980 – Ii dedica un poem mediocru Elenei Ceausescu. Mult mai tarziu avea sa explice ca acela a fost un act de dizidenta, deoarece a luptat impotriva regimului incercand sa-l faca gelos pe dictator.

1989 – In zilele revolutiei, o vede la televizor pe Elena Ceausescu legata, la fel ca in fanteziile lui. Vadim Tudor incearca sa o salveze, dar e oprit de o persoana inarmata: un medic il ataca miseleste cu un ac intramuscular si-i descarca o seringa in brat.

1996 – Se claseaza abia pe locul 5 la alegerile prezidentiale, insa, ca de obicei, considera ca de vina sunt ungurii, homosexualii, tiganii si evreii, intrucit nu l-au votat.

2012 – Anunta ca se retrage din politica, deoarece doua mandate de presedinte al Romaniei, un mandat in fruntea ONU si sefia Bancii Mondiale timp de zece ani i-au fost de ajuns”.

Sursa: Catavencii

Acest articol a fost publicat în "Folclorul" alina poporul și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s