Stenogramele lui Blejnar in Catavencii

Teoria conspiratiei in cazul stenogramelor cu Blejnar

Tot mai multe voci sustin ca stenogramele in care apare Sorin Blejnar, Traian Basescu, Elena Udrea si altii sint inscenate. Iata, pe scurt, care sunt argumentele celor care cred in teoria conspiratiei in legatura cu aceste stenograme.

1. De ce Elena Udrea ii spune ”dragule” unui om atat de urat? Cu atat mai mult cu cat e casatorita cu un om urat si gras care seamana cu Blejnar.

Ipoteza conform careia Elena l-a confundat pe uratul si grasul Sorin, cu uratul si grasul Dorin, si de aceea i-a spus ”dragule” lui Blejnar, nu se tine. E de notorietate printre cunoscutii lui Blejnar ca acesta, la telefon, are vocea unui om slab care arata cat de cat ok.

2. De ce Sorin Blejnar ii spune de atat de multe ori lui Traian Basescu ”Sa traiti” din moment ce, in afara de Vadim Tudor, nimeni din tara asta nu crede ca presedintele ar suferi de o boala incurabila la ficat sau la cap?

Ipoteza conform careia Blejnar ii spune lui TB ”Sa traiti” doar pentru ca este un slugoi nenorocit nu are nici o noima. Știm ca Emil Boc i se adresa cu ”Domnule Basescu” sau ”Master”.

3. Oare aceasta tara va fi adevarat libera cand vom avea ca Regina a vamilor o femeie roma, lesbiana, atee?

Ipoteza conform careia Blejnar ar trebui sa ajunga la inchisoare pentru ca favoriza traficul ilegal de motorina este o prostie. Toti apropiatii lui Blejnar spun ca acest om nu a favorizat pe nimeni si ca a dat sanse egale atat traficului legal cat si traficului ilegal.

Ipoteza conform careia Blejnar ar lua bani necuveniti de la vamesi iar e o prostie. Se vede clar din unele stenograme ca el ii angaja pe acei oameni acolo, dupa cum voia muschii lui. Deci, ei lucrau pentru angajator, ca peste tot in lumea asta”.

Sursa: Catavencii

Acest articol a fost publicat în "Folclorul" alina poporul și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s