Academicianul Dinu Giurescu si invatatoarea Cristina Anghel pe listele USL la parlamentare

Conform Agerpres, academicianul Dinu Giurescu si invatatoarea Cristina Anghel vor candida pe listele USL la alegerile parlamentare. Cei doi vor candida pe locurile rezervate Partidului Consevator: „Va confirm candidatura celor doua personalitati pe care le-am sustinut, pentru ca am convingerea ca Romania are acuta nevoie de modele autentice. Academicianul Giurescu va da substanta, va oferi profunzime, va asigura viziune legislativa. Iar o persoana cu forta morala si responsabilitate civica ca doamna invatatoare Cristiana Anghel va oferi o necesara lectie de responsabilitate si va demonstra ca bancile Parlamentului sunt pentru muncit, pentru construit, pentru gandit, nu pentru dormit”, a declarat presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Laudabila initiativa PC de a pune pe listele lor si oameni de calitate. Dar si mai laudabil ar fi fost sa auzim ca Dan Voiculescu nu mai candideaza, de exemplu.

De apreciat ar fi ca romanii sa-i voteze pe academicianul Dinu Giurescu si invatatoarea Cristina Anghel, iar lui Voiculescu sa-i spuna pas, ceea ce, sincer, nu cred ca se va intampla.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Academicianul Dinu Giurescu si invatatoarea Cristina Anghel pe listele USL la parlamentare

  1. getagh zice:

    Daca nu ar fi fost pe liste si Voiculescu, era laudabila intentia … asa e doar praf in ochii romanilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s