Monicai Macovei i s-a umplut paharul … de etica

Monica Macovei a luptat cu coruptia din Romania, alaturi de Basescu, pana am ajuns cea mai corupta tara din UE. Si cea mai saraca. Si pe marginea prapastiei. Dar ce mai conteaza, important este ca au luptat.

Recent ea s-a luat la tranta si cu „etica” din Alianta Rebuturilor Damblagite(ARD). Si asa a ajuns sa fie nemultumita de propria gasca.

Greii PDL au ignorat „recomandarile” comisiei de etica conduse de Monica Macovei si au trimis-o sa-si mai toarne in pahar … putina etica. Si ea, de necaz, a inceput sa-si toarne(etica, desigur) in pahar pana s-a umplut, l-a golit si iar a turnat si iar s-a umplut. Si uite cum Moni Maco a ajuns sa-si toarne in pahar pana se umple, apoi sa-l goleasca si … tot asa ca-i greu cu „etica”.

Pe surse: circula un zvon prin targ, ca dupa ce a pozat(iihhhh) in revista aia, Moni Maco a inceput sa se spele si pe cap. Si multi invidiosi din PDL i-ar fi urmat exemplul.

Acest articol a fost publicat în "Folclorul" alina poporul și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Monicai Macovei i s-a umplut paharul … de etica

  1. Romanasii zice:

    Evident ca e vorba de “gaşcă” :). Talharii se aduna in“gaşcă”.

  2. nelucraciun zice:

    „gâscă” sau „gaşcă”?

  3. getagh zice:

    Inca un proiect care i-a reusit. Acum nu-i ramane decat sa se spele cu etica pe cap dupa ce va bea destul … de multa etica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s