Ca romanul nu-i nici unul!

Primit de la Daniel:

  • Senatorul PNL Cristian Ţopescu le-a spus parlamentarilor reuniţi în plenul comun al Senatului şi Camerei, un banc.

„La facerea lumii, Dumnezeu, ca să-i ajute pe oameni să prospere, a hotărât să dea câte două virturţi fiecărei naţii. Astfel, elveţienii sunt ordonaţi şi respectuoşi, nemţii – disciplinaţi şi raţionali, englezii – perseverenţi şi studioşi, japonezii – muncitori şi răbdători, ungurii – hotărâţi şi buni meseriaşi, francezii – culţi şi rafinaţi, spaniolii – veseli şi ospitalieri. La români, i-a spus îngerului consilier că românii vor fi inteligenţi, cinstiţi şi buni politicieni”, a spus Ţopescu, în plen.

După ce a publicat hotărârea în „Monitorul celest”, îngerul a remarcat faptul că românii au trei virtuţi, spre deosebire de toţi ceilalţi, care au numai două şi l-a întrebat pe Dumnezeu dacă astfel nu ar depăşi celelalte naţii.

„Aşa e, a spus Dumnezeu. Să revenim cu o Ordonanţă de Urgenţă, pentru că virtuţile nu se mai pot lua înapoi, în care spunem că nimeni nu va putea folosi mai mult de două în acelaşi timp. Se explică astfel de ce românii care sunt inteligenţi şi cinstiţi nu fac politică, cei cinstiţi şi care fac politică nu sunt inteligenţi, iar cei care fac politică şi sunt inteligenţi nu sunt cinstiţi”.

  • Tot Cristian Topescu a cerut  în plenul Senatului introducerea ca prim punct pe ordinea de zi a calmului, invocând că este Ziua Mondială a Sănătății Mintale:

Propun plenului să ne păstrăm calmul în aceste două ore, să nu ne certăm spunând prostii„.

Acesta l-a citat apoi pe Albert Einstein spunând că „universul şi prostia sunt infinite, dar despre infinitul universului am, însă, unele dubii„.

Aceste interventii in plen au fost facute pe la sfarsitul lui 2011.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ca romanul nu-i nici unul!

  1. getagh zice:

    Cristian Topescu este un roman de valoare. Poate de aia nu si-a mai gasit loc pentru viitorul Parlament. In schimb isi gasesc loc tot felul de gunoaie si jigodii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s