Alin Moldoveanu, lider in clasamentul mondial la pusca aer comprimat 10 m

Campionul olimpic en titre la pusca aer comprimat 10 m, romanul Alin George Moldoveanu, este noul lider al clasamentului mondial la aceasta proba, a anunţat Federaţia Internaţionala de Tir Sportiv (ISSF).

Moldoveanu, locul 4 in finala Cupei Mondiale de la Bangkok, are un rating de 3739, fiind urmat de italianul Niccolo Campriani, 3487 puncte, chinezii Wang Tao, 2237 p, Zhu Qinan, 2194 p, etc.

Lucia Liliana Mihalache este singura reprezentanta a Romaniei, in afara lui Moldoveanu, clasata in prima parte a ierarhiei mondiale, la skeet feminin, pe locul 17, cu 321 puncte.

Sursa: AGERPRES

Reclame
Acest articol a fost publicat în De prin lume adunate și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Alin Moldoveanu, lider in clasamentul mondial la pusca aer comprimat 10 m

  1. getagh zice:

    Romani extraordinari care reusesc sa faca performanta „din nimic”, in timp ce resurse uriase sunt aruncate pe apa sambetei de talharii astia care ne conduc. De fapt, nu pe apa sambetei, ci in buzunarele proprii.

    • Romanasii zice:

      Chiar ca a reusit sa faca performanta in niste conditii materiale incredibil de vitrege. Cinste lui si are toata admiratia noastra. Si cum admiratia nu tine de foame, ar trebui si derbedeii astia care-si bat joc de banul public, sa creeze programe pentru sustinerea unor astfel de oameni de valoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s