Invatatoarea care-si teroriza elevii,Veronica Bereanda, nu va mai preda

„Învăţătoarea de la Liceul „Nicolae Iorga”, care şi-a terorizat elevii, nu va mai avea voie să se întoarcă la catedră. Anunţul a fost făcut la România TV, de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, imediat după ce comisia de disciplină din şcoală anunţase un alt verdict: reducerea salariului cu 15% pe o perioadă de 6 luni.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la România TV, că s-a decis ca Veronica Bereandă să nu mai predea.

„Doamna învăţătoare nu va mai intra niciodată la clasă. Am discutat cu inspectorul general şi de luni, va fi o nouă învăţătoare”, a spus Andronescu, precizând că aceasta este o pedeapsă suplimentară faţă de cea decisă de consiliul de administraţie de la „Nicolae Iorga”.

Andronescu a arătat că decizia consiliului este totuşi una corectă. „Acelea erau pedepsele pe care consiliul de administraţie le putea da”.

Ecaterina Andronescu a spus că Ministerul Educaţiei va avea o atitudine severă faţă de asemenea încălcări ale regulamentelor şcolare. Pe de altă parte, există şi cazuri în care profesori au avut parte de reclamaţii nejustificate din partea unor părinţi, Andronescu dând exemplul unui caz de la Sibiu”.

Articolul intreg pe rtv.net.

Acest articol a fost publicat în De prin lume adunate și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Invatatoarea care-si teroriza elevii,Veronica Bereanda, nu va mai preda

  1. getagh zice:

    Personajele astea sinistre trebuie date afara, fara retineri, din invatamant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s