Promovare de exceptie pentru Romania – National Geographic realizeaza un documentar in tara noastra

Daca Elena Udrea a aruncat in buzunarele talharilor portocalii milioane de euro pentru promovarea Romaniei, National Geographic face o promovare de exceptie a Romaniei doar realizand un documentar in tara noastra. Stim cu totii ce efect a avut promovarea facuta turismului romanesc, cu frunza Elenei Udrea si a spoturilor de pe canalele apropiate portocaliilor. Adica NIMIC, adica efect  ZERO.

In perioada 18-22 noiembrie, o echipa a National Geographic va filma in Romania pentru serialul “Bloody Tales of Europe”, in care vor fi prezentate castelul Bran, viata si personalitatea lui Vlad Tepes. Echipa se va deplasa pentru filmari si la cetatea Targoviste(padurea de tepe).

In acest proiect sunt implicati di doi romani – istoricul Matei Cazacu si Adrian Popescu de la Fitzwilliam Museum Cambridge.

Matei Cazacu este cercetator la Centre National de la Recherche Scientifique din Franta, iar Adrian Popescu este profesor de numismatica la Universitatea Cambridge si la Institutul de Arheologie din Londra.

Acest articol a fost publicat în De prin lume adunate și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s