Andreea Paul vrea sa puna burta pe …. carte

andreea-paulO mai stiti pe doamna Andreea Paul, fosta Vass, fosta consiliera a lui Emil Boc pe probleme economice? Ea a fost sfatuitoarea celui care a nenorocit Romania. Este culmea nesimtirii sa vezi cum basistii care au nenorocit Romania, vin acum sa ne dea sfaturi, povete pretioase. Andreea Paul le da sfaturi, mai nou, si colegilor de partid.Vineri, la RFI, a declarat ca:

  • “Avem obligatia morala uriasa fata de romani, pentru a ne regla relatiile, pentru a le transparentiza si corecta printr-o mai buna comunicare, iar in interiorul partidului, eu nu prea cred in ifose mesianice, care spun ca vor creste scorul partidului de pe o zi pe alta si nu cred in noroc ca substitut pentru munca. Asadar, burta pe carte, burta pe profesie! Obligatoriu, eforturi pentru a reconstrui organizatiile interne, pentru ca multe dintre ele s-au dovedit nefunctionale in plina campanie electorala, iar apoi o strategie mult-mult mai buna pentru comunicarea Partidului Democrat Liberal cu romanii.

Talharii basisti au o obsesie cu comunicarea. Ei nu vin in fata romanilor sa spuna:”Dragi romani, va rugam sa ne iertati ca am fost hoti, talhari, prosti, incompetenti”, ei o tin langa-danga cu comunicarea.

N-au inteles nimic. Talhari basisti, nu vrem sa mai faceti nimic, ca ati distrus tot in tara asta. Stati la locurile voastre si cu burta … la soare. Asta vrem de la voi – sa nu faceti nimic. Astfel, avem garantia ca nu mai furati nimic si nu mai distrugeti nimic!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Andreea Paul vrea sa puna burta pe …. carte

  1. getagh zice:

    Lichelele astea nu au pic de bun simt? Dupa ce ca au intrat cum au intrat in Parlament, dupa ce au nenorocit tara asta, mai au nesimtirea sa mai guite?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s