Care crezi ca e gaina?

iulia-albu-micVeronica Tulpan coordonatoarea programelor nationale ale organizatiei pentru protectia animalelor, Vier Pfoten:

  • Daca Iulia Albu doreste sa socializeze prevalandu-se de o gaina, ar trebui sa-si ia mai multe. Gaina nu e pe lista animalelor de companie din Romania si nu va fi niciodata. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor de companie, e pur si simplu o dementa si o problema psihica si nu are nicio legatura cu bunastarea si protectia animalelor.
  • Daca lumea se uita la ea ca umbla cu gaina in poseta nu e problema romanilor, ci a dansei. Putem face apel la Legea pentru protectia animalelor si la sanctiunile pentru nerespectarea conditiilor in care traiesc animalele, privarea de libertate, rele tratamente, pentru ca gaina nu va sta niciodata cu pampers in mediul ei natural.

Duduia asta cu gaina se incadreaza perfect in profilul consilierului prezidential, gen Lazaroiu. Si in felul asta i-ar gasi si arendasului de la Cotroceni o ocupatie – plimbatul gainii, ca si asa arde gazul de pomana.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Care crezi ca e gaina?

  1. getagh zice:

    E greu sa-ti dai seama :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s