Raportul Curtii de Conturi 2011 – dupa Blejnar … un mare dezastru

blejnar«“Domnia” lui Sorin Blejnar la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală lasă urme adânci şi grave în nerealizările veniturilor bugetare. Fie şi numai dacă avem în vedere că experţii Curţii de Conturi a României au constatat arierate (datorii) nerecuperabile ale firmelor către bugetul statului de peste 11 miliarde de euro! Practic, secţiunea dedicată auditului efectuat la ANAF se constituie într-un adevărat rechizitoriu al lipsei de profesionalism sau de interes pentru banii ţării atât al fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar, dar şi al lui Gheorghe Ialomiţianu, şeful formal al lui Blejnar în calitate de ministru al Finanţelor. Practic, Raportul Curţii de Conturi pe 2011 dezvăluie că ANAF a fost extrem de prost manageriată, că, practic, este ca un ciur cu sita făcută praf, în care banii nu se mai adună decât pentru şpăgi uriaşe».

Articolul intreg il puteti citi pe cotidianul.ro.

Acest articol a fost publicat în De prin lume adunate și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Raportul Curtii de Conturi 2011 – dupa Blejnar … un mare dezastru

  1. getagh zice:

    S-a vazut la votul din 9 decembrie ca romanii s-au prins intr-un tarziu cam cat au furat sobolanii basisti. Acum vin si tot felul de rapoarte. Dar masuri concrete pentru pedepsirea vinovatilor cand vedem? Sau atunci nu am mai avea „coabitare”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s