Ce vreau sa spun, ca iar le-am balmajit?

naucLuminatul s-a dus la Cluj. Sa-si lumineze slugile. Pe unii i-a improscat cu laturi, pe altii i-a mangaiat duios pe frunte.

Iata ce spunea Basescu dupa intalnirea cu Emil Boc, joi dimineata:

  • In momentul de fata PDL nu are un candidat pentru prezidentiale asa cum se arata acum elita PDL-ului, pentru ca in prezent elita PDL-ului nu depaseste media sau mediocritatea politicului.

Cu alte cuvinte, ne spune ca el a girat la guvernare niste mediocri, pleava societatii. Asa face un presedinte responsabil?

Iata ce spunea Basescu joi seara la B1 TV, in compania latraului portocaliu, lautarul de la Eurovision, Robert Turcescu:

  • PDL are prezidentiabil in momentul de fata. Nu o sa-i spun numele, il cunosc, il stiu. Este cu notorietate, cu tot ce-i trebuie. E barbat, dar nu e agreat. PDL are o garnitura de barbati si femei de 40 de ani cu care poate iesi in frunte sa relanseze partidul.

Ca Basescu minte cum respira, ca se contrazice de la o zi la alta stim cu totii. Dar sa te contrazici in aceeasi zi, in halul asta, ce ar putea sa insemne?

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s