Ponta, despre scandalul steagurilor: “sa nu uitam lucrul asta, totusi, cine e prieten cu dusmanii Romaniei”

Victor-PontaPotrivit Mediafax, Victor Ponta a declarat luni, referitor la scandalul diplomatic al steagurilor:

  • Cand vorbesti de FIDESZ si de Viktor Orban nu ai cum sa nu vorbesti de PDL, de Traian Basescu. Domna Boagiu e colega in conducerea PPE cu Viktor Orban. Deci, ei l-au propus pe domnul Tokes vicepresedinte al Parlamentului European, deci ei sunt prieteni, sa nu uitam lucrul asta, totusi, cine e prieten cu dusmanii Romaniei.
  • Exista un interes politic de campanie al celor aflati acum la guvernare in Ungaria, al celor de la FIDESZ, colegi si prieteni cu PDL in PPE. Noi trebuie sa fim foarte destepti, fermi dar destepti, sa nu ne lasam provocati. De fapt pe ei nu ii intereseaza nici ce se intampla in Romania, nici ce face sau nu face comunitatea maghiara in Romania, pe ei ii intereseaza sa castige voturi in alegerile din Ungaria.
  • In mod clar, aici PDL ar trebui sa le spuna prietenilor lor pe care i-au sprijint de la FIDESZ, doamna Macovei lui domnul Tokes si toate celelalte perechi binecunoscute, ca acest gen de provocari nu au legatura cu ideea europeana si cu secolul XXI. Asta e pozitia mea ca premier, in rest Parlamentul are propriile proceduri.
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ponta, despre scandalul steagurilor: “sa nu uitam lucrul asta, totusi, cine e prieten cu dusmanii Romaniei”

  1. aronpetru zice:

    Sa nu uitati de mucii in fasole dati in Italia ref Berlusconi, Despre Franta, ref Sarcozy. Nu asa se face politica. Oamenii aia s-ar putea sa revina. Ce va face Ponta? Mea culpa? Asta nu-i politician.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s