REevaluare, REjudecare, REcuperare … REsemnare

justice_moneyTraim in zodia “RE-ului” de cativa ani buni. Unii sunt REevaluati, altii sunt REjudecati, altii sunt REcuperati, in timp ce romanii raman doar REsemnati.

Astazi am asistat la inca un balci mediatic facut pe seama “Dosarului Transferurilor” sau al “Greilor din Fotbal”. Mi-e greu sa inteleg cum o instanta da achitare, iar o alta instanta decide ani grei de puscarie pe acelasi dosar. ICCJ decide rejudecarea aceluiasi dosar. Curat–murdar “justitie” pe bune! Ce s-ar mai putea spune?

Si daca tot auzim de criza, de dimineata pana noaptea tarziu, de ani de zile, de ce nu se urmareste, mai intai, recuperarea presupusului prejudiciu de multe, multe milioane de euro in astfel de dosare?

Sau poate ca “Interesul National” cere pe la televizor ani de puscarie pentru cei care fenteaza statul, iar banii … dar cui ii pasa de bani pentru bugetul de stat, pe vremurile astea de criza, atat timp cat e mai usor sa tai salariile si pensiile romanilor?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s