USL se cearta vartos, dar nu se preda usor

ponta-antonescuVictor Ponta: 

  1. Nu s-a pus problema ruperii protocolului nicio secundă. S-a pus problema că în mod evident va trebui să facem o echipă de negociere şi să discutăm protocolul, să-l updatăm. Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare, cele referitoare la alegerile locale, la alegerile parlamentare. Au apărut situaţii noi şi cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscuăm practic protocolul, să facem o echipă de negociere, să discutăm cu colegii liberali. Sper să găsim soluţiile cele mai bune
  2. Am primit garanţii, dar trebuie puse şi în practică, pentru că aveam scris şi până acum în acord că nu se întâmplă, şi uite s-a întâmplat şi nu a păţit nimeni nimic. Deci importante sunt faptele de acum încolo, nu declaraţiile. Noi mergem mai departe, dar până nu se restabileşte acel protocol înseamnă că, practic, cum să spun, e suspendat, nu?
  3. Prin fapte, în perioada următoare. Numai prin fapte, pentru că vorbele şi hârtiile s-au făcut şi nu s-au respectat.

 

Crin Antonescu:

  1. Încerc să concluzionez. Nu e sub semnul intrebării USL. Noua temă cu protocolul … Protocolul există, este în vigoare. Victor Ponta și-a exprimat  disponibilitatea de a purta discuții, negocieri, a formulat dorința de a adăuga, de a face reglaje, de a clarifica, protocolul. În sensul întăririi USL. Eu nu vreau (suspendarea protocolului – n.r) și cred că nici Victor Ponta nu vrea și nici nu poate (desființa protocolul – n.r). USL este o alianță la care avem martori milioane de oameni. Trebuie să rămână până la capăt, ce le-a spus USL-ul că este.
  2. Nu cred că este nevoie, deși, dacă domnului Ponta să zicem, sau cuiva, i-a dat prin minte să completăm protocolul în sensul de a face prevederi referitoare la Sorin Roșca Stănescu, sigur că atunci am putea face unele privitoare și la Traian Băsescu. Totuși, e un personaj politic, deocamdată măcar, ceva mai important. Dar eu nu cred că despre asta avem a vorbi.
  3. Există reevaluări adevărate, percepţia asupra lucrurilor se poate schimba. Poate azi privesc lucrurile intr-un fel fără să am o anumită experienţă, cred şi spun azi nişte lucruri. S-ar putea ca mâine, din alt unghi, cu alte informaţii, să spun că gândeam greşit. Dar în niciun caz impostura, abuzul, minciuna, dispreţul enorm din exerciţiul politic al lui Băsescu nu vor putea fi reevaluate de către mine.

Ce ar trebui sa inteleaga romanii care i-au votat din astfel de declaratii?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la USL se cearta vartos, dar nu se preda usor

  1. getagh zice:

    Sunt jenanti si de multe ori ridicoli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s