Prostia basist-portocalie loveste turismul romanesc

udrea1-micRadu Mazare, intr-o conferinta de presa cu ocazia unui eveniment organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism(ANAT):

  • Avem doua piete deloc exploatate pentru Mamaia. Ma refer la turcii din Istanbul si la arabii cu bani din unele tari din Asia. Din pacate nu pot promova Mamaia in aceste locuri pentru ca nu primesc nici macar un cent din bani europeni pentru promovare. De ce nu primesc? Simplu. In 2010 cand s-a facut acel studiu privind faimoasa <<frunza>> s-au stabilit si domeniile prioritare ale turismului romanesc. Litoralul nu a fost trecut in lista prioritatilor. Nu esti pe aceasta lista nu primesti fonduri europene pentru promovare.
  • Degeaba o sa avem curse de avion Constanta-Istanbul, daca eu nu pot sa-i anunt, sa-i informez ce este aici la noi. Sunt acolo cca 3-400.000 care sunt doritori de o viata de noapte cum este la noi la Mamaia. Ei nu au acolo asa ceva. I-am putea aduce la noi, dar nu am cum sa le povestesc ce si cum e la noi. Situatia este identica si cu arabii din Emirate si din alte state de acolo. Ei sunt si mari amatori de cazinouri, dar, repet, nu pot face promovare.

Cat timp va fi necesar pentru a repara marile porcarii basist-portocalii?
Cat vor mai plati romanii pentru prostia basist-portocalie?

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Prostia basist-portocalie loveste turismul romanesc

  1. getagh zice:

    Vom plati ani buni prostia basist-portocalie. Cat priveste turismul … doamna asta de la USL, Grapini, mai e pe la turism, ca nu am auzit sa miste nimic? Am auzit ca-si doreste o reindustrializare a Romaniei, probabil ca sa aiba ce sa mai fure peste cativa ani, ca au cam furat totul de la revolutie incoace. Mai spunea de reducerea TVA-ului …. vorbe, doar vorbe, astia cand trec si la fapte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s