Teste gratuite pentru parlamentari

parlamentul-romanieiParlamentarii au fost vizitati acum doua luni de trimisii Zanei Maseluta. Astfel, alesii neamului au primit consiliere gratuita de igiena orala. Saptamana aceasta, parlamentarii si-au testat gratuit … alunitele. Actiunea in cauza a avut si un nume, asa cum da bine pentru orice porcarie numita pompos “program” si care ascunde cheltuirea unor bani aiurea si timp pierdut, si anume: “Un viitor fara pata”.

Daca totul e pe banul contribuabilului … ce mai conteaza? Si de ce sa nu beneficieze de astfel de gratuitati bietii parlamentari, sarmanii de ei? Doar nu se astepta careva, ca de  asemenea teste gratuite sa beneficieze “imbuibatii” de romani cu salariul minim pe economie.

Asadar, parlamentarii au fost controlati de PETE.
Si fiindca veni vorba de PETE, oare nu ar fi fost mai indicat sa fie verificati de PETELE legate de activitatea lor?

La fel si cu igiena orala, cum de or fi mers tocmai la Parlament? Oare discursurile si gargara televizata zilnic a politicienilor au devenit urat mirositoare si au nevoie de o igienizare profunda?

Din informatii pe surse, am aflat ca saptamana viitoare vor primi lectii gratuite despre: “Cum sa ajungem si la serviciu” si “Cum sa ne amintim din cand in cand si de cei care ne-au votat”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s