Traian Basescu – presedintele OTV-izatilor

basescu-ref-micVin alegerile europarlamentare. Pentru orice om normal dezvoltat, este clar ca Basescu se strofoca sa-si mai faca inca o data odrasla europarlamentar. Si nu orice fel de europarlamentar, ci unul care face de ras Romania ori de cate ori deschide gura. Si in dorinta lui de a prosti(pentru a cata oara?) cat mai multi rataciti, scapa cu nonsalanta si tot felul de lucruri trasnite:

  • “Media este foarte pervertita, este foarte dependenta de patron. In 2009, toate trusturile impotriva mea. Singura zona unde m-am putut manifesta a fost internetul. Singura televiziune care m-a sustinut a fost OTV-ul” – oauuuu, adica votantii lui au fost otv-izatii, cautatorii de Elodii, interesatii de scandal, mahalagisme, circ, penibil, prezicatori “celebri”.

Basescu considera ca romanii au un “deficit de gandire democratica(si cum altfel putea sa gandeasca unul care se considera atoatestiutor, detinatorul adevarului absolut?):

  • Romania nu e inca o tara in care populatia sa aiba nivelul de gandire democratica care sa ne permita sa validam referendumuri cu sub 50%. Numai simplul fapt ca avem un electorat care voteaza oameni cu dosare penale pe rolul instantelor spune destul ca a cobora pragul sub 50% e o mare eroare. Poate mai tarziu.Am cerut electoratului sa nu-i voteze pe cei cu dosare penale. Ei au iesit cu 70%. Un electorat care voteaza oameni cu dosare spune multe” – cu alte cuvinte, Basescu nu trebuia votat in 2004 pentru ca avea un dosar penal pe rol.

Eiii “gura pacatosului, adevar graieste”.

In fine, faptul ca Basescu face propaganda pe sleau pentru “miscarea basista”, pare sa nu mai fie un act neconstitutional in viziunea coabitacilor care s-au vazut cu 70% in Parlament.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s