USL nevoita sa indrepte ce-a distrus Basescu-PDL-UDMR-UNPR

ce_posdru_romania• “Ca urmare a deficientelor aparute in utilizarea fondurilor europene in perioada 2009 – 2011, Comisia Europeana a pre-suspendat patru programe operationale: Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Programul Operational Regional (POR), Programul Operational Sectorial Transport si Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice. Comisia a reluat in acest an platile pe doua programe operationale: POSDRU si POR”.
• “Comisia Europeana va transmite in perioada imediat urmatoare oficial decizia privind deblocarea Programului Operational Sectorial Transporturi 2007-2013, a anuntat, vineri, Ministerul Transporturilor.”(sursa: agerpres.ro).

Culmea tupeului si a nesimtirii este sa-i auzi pe Basescu si pe slugile sale vorbind de atragerea fondurilor europene. Si cum nu au masura cand vine vorba de tupeu si nesimtire, talharii basisti-portocalii, isi permit sa mai dea si sfaturi de cum ar trebui atrase fondurile europene, dupa dezastrul pe care l-au lasat in urma lor.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s