Crin Antonescu alege … pana culege … un director de campanie

crin-antonescuIntr-un comunicat citat de Agerpres, Crin Antonescu declara:

  • “I-am facut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorala pentru prezidentialele din 2014, dupa o indelunga si atenta observatie a discursului sau ca om de televiziune, consultant in domeniul afacerilor si analist politic. M-am convins asupra autenticitatii mesajului sau, am vazut ca nu este doar un om de televiziune platit sa livreze continut editorial, ci dimpotriva, Niels Schnecker crede cu convingere in mesajul transmis zilnic in ultimii ani la tv si in necesitatea unei schimbari in sistemul politic romanesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie – integri, onesti si determinati sa lupte pana vom castiga nu doar alegerile prezidentiale, ci dreptul romanilor de a avea un trai mai bun in tara aceasta”.
  • ”Desi nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Si in acest sens, cred ca, pentru elaborarea unei strategii puternice si eficiente, avem nevoie de viziunea externa si experienţa vasta a domnului Schnecker in problemele critice si cronice ale sistemului politic si economic. In plus, avem nevoie de viziunea sa occidentala si de experienţa si succesele sale, mai puţin stiute publicului larg, inregistrate in cadrul campaniilor electorale din SUA”.

Acum, ce pot sa mai zic? O fi asa cum zice Antonescu prin comunicatele lui?

  • Dar nu l-au crezut, pe el si pe Victor Ponta, milioane de romani, cand le-au promis ca ii scapa de Basescu? Rezultatul … au batut palma cu arendasul de la Cotroceni.
  • Nu ziceau ei ca UDMR-ul a fost in cardasie cu Basescu si PDL? Rezultatul … udmeristi de frunte au primit bucati de cascaval si erau cat pe ce sa fie luati iar in barca guvernarii.
  • Nu ziceau ei ca talharii basisti vor plati pentru toate hotiile facute? Rezultatul … sunt numiti oameni de-ai lui Basescu in functii cheie, foarte importante.

Cat despre Niels Schnecker … o fi el din categoria celor “integri, onesti si determinati sa lupte”, asa cum spune Crin Antonescu, dar sunt unele lucruri din trecutul lui ramase rau in ceata: vezi scandalul iscat de Catinca Roman in 2000.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s