“Ala mic cu capu’ mare” exclus din PNTCD

pavelescu--mesajAurelian Pavelescu, a fost exclus din partid de membrii Biroului National de Conducere al PNTCD.

Vasile Lupu: ”Azi (n.r. duminica) s-a intrunit la Iasi Biroul National de Conducere, birou recunoscut de instantele de judecata si care este inregistrat in registrul partidelor politice. Fata de masurile abuzive ale domnului Aurelian Pavelescu, de refuzul acestuia de a colabora cu forurile competente ale partidului, Biroul National a hotarat excluderea sa din partid. Pe 19 octombrie va fi organizat un nou Congres cu delegati desemnati statutar (…), cu participarea tuturor membrilor PNTCD care inteleg nevoia de crestin democratie in Romania, nevoia de credibilizare a institutiilor si statului roman”.

Va mai amintiti ce a patit PNTCD-ul dupa guvernarea 1996-2000? A disparut de pe scena politica. Si la acest lucru a contribuit din plin, nimeni altul decat cel care nu stie altceva decat sa darame, Traian Basescu. Tot Basescu ii spunea lui Pavelescu “ala mic cu capu mare”. Si ce a facut Pavelescu? A pus PNTCD-ul in slujba lui Basescu. Ironia sortii sau prostie cu carul.

In tot acest timp, membrii astia de la PNTCD, cati or mai fi, daca or mai fi, au dormit in cizme. Va meritati locul din plin acolo unde sunteti, adica pe tusa. Nu ati fost in stare sa luati atitudine nici dupa guvernarea CDR-ista si nici nu ati invatat nimic din lectia aia. In schimb, v-ati facut pres in fata lui Basescu, cel care v-a pus partidul pe butuci. Mai mult decat atat, ati avut “conducatorul” pe care l-ati meritat, adica pe Pavelescu.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s