Colonelul lautar isi da in petec din nou

turcescuSe zice ca “nu e bine sa te pui cu prostul, ca are mintea odihnita”. Dar oare e mai intelept sa lasi un prost sa-si faca de cap?

Colonelul lautar il ataca si pe Ilie Nastase, dupa ce acesta din urma i-a luat apararea Nadiei Comaneci. Iata ce scrie lautarul nostru pe pagina de Facebook:

  • “Zice Ilie Nastase ca-mi declara razboi daca, vezi Doamne, mai zic ceva despre Nadia. Doua scurte precizari: ai uitat, domnule Ilie Nastase, ca noi doi am avut deja un razboi lung, de citiva ani, in perioada in care te pusesera francezii sa te prefaci ca esti director la Europa FM? Iar tu, de fapt, aveai alta misiune, aceea de a face din Europa FM, impreuna cu Rodica Culcer, un loc de ridicat osanale maretului conducator de guvern, tizul dumitale, Adrian Nastase”?
  • “Sa mai zic despre contractele promise francezilor de A. Nastase & co in schimbul unei atitudini “binevoitoare” fata de guvern? Sau de ceva terenuri ascunse sub perdeaua de fum a unei uitate Academii de Tenis? Si cite altele…”.

Ce zici lautare? Ca basista Rodica Culcer ii ridica osanale lui Adrian Nastase? Daca ai zis ceva naspa de Adrian Nastase, ai reusit sa iei o bulinuta alba din Deal.

Si mai spui matale ca stii tot felul de “chestii” despre Ilie Nastase? Pai cine mai folosea magaria asta ca ar detine informatii “pretioase” si ca le da pe piata daca cei vizati nu se potolesc? Ati ghicit … impostorul de la Cotroceni, stapanul belelelor. De cate ori a iesit arendasul de la palat si a spus ca detine informatii despre furaciuni, evaziune si evazionisti, coruptie si corupti, etc. Si ati auzit sa se sesizeze vreo institutie abilitata?

Si dupa experienta ultimilor ani, ma intreb daca e bine sa lasam pe “oricine” sa-si faca de cap … ca am vazut unde am ajuns, adica in rapa.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s