Victor Ponta ii da o replica pe masura … coabitarii … lui Traian Basescu

pontabasescuDupa diversiunea galagioasa a lui Traian Basescu facuta pentru a ascunde faptul ca este ilegitim si urat de peste 90% dintre romani, premierul Ponta da o replica la aberatiile basiste(surse: mediafax si hotnews):

  • Despre legea achizitiilor – „Apropo, ce a zis domnul presedinte? De ce a promulgat legea cu achizitiile, daca tot e asa de rea? Sunt convins ca nu v-a zis„.
  • Despre coabitare – Vedeti pe domnul presedinte Basescu pe care nu prea il mai baga nimeni in seama in strainatate si, atunci, mai face si el niste declaratii pentru presa. Dar si ce se intampla din ce a declarat Basescu? Nimic! In afara de stiri in presa, ce altceva? Probabil isi fac curaj tutarii de la Miscarea Populara”.
  • Despre Rompetrol

      – „Vreau sa spun ca toate legile prin care s-au privatizat, inclusiv Rompetrol, au fost promulgate – ia ghiciti de cine?-de presedintele Traian Basescu. Presedintele se bazeaza, cumva in mod gresit sper, pe faptul ca presa nu stie ca noi nu mai avem o datorie de incasat de la Rompetrol, pentru simplul motiv ca acea datorie s-a convertit in actiuni si am pierdut procesul. Deci, presedintele, treaba lui…”
      – „Basescu va mai pacaleste. Se bazeaza cumva in mod gresit ca noi mai avem o datorie de la Rompetrol, dar acea datorie s-a transformat in actiuni. Mi s-a parut comic domnul presedinte. E mai bun ca mine, mai bun la ce? Sincer, ceea ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta. Va minte”.
      – „Toate legile de privatizare au fost promulgate de presedintele Traian Basescu. Daca domnia sa a furat prin lege, sigur…”.

  • Despre mandat

– „Pentru domnul Basescu a fost catastrofal faptul ca peste tot in lume, in Europa si in lume, liderii politici vor sa vorbeasca cu prim-ministrul, stiind ca am legitimitatea data de vot si sprijinul politic in Parlament. E un lucru normal, nu mi-a cerut nimeni niciun mandat pentru simplul motiv ca nu m-a intrebat nimeni de Basescu pe unde am fost”.
– „Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama in strainatate si mai face niste declaratii pentru dumneavoastra”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s