New York Magazin nu mai recunoaste calitatea de presedinte a lui Traian Basescu

1373384087prima paginaGrig Guligan, editorul publicatiei NYM, a transmis publicatiei cotidianul.ro, ca nu mai recunoaste calitatea de Presedinte al Romaniei “a cetateanului Basescu Traian, locatarul ilegal de la Cotroceni” si ca “NYM este prima publicatie care ia aceasta pozitie, iar pozele din dreapta sus si cuvantul „DEMISIA!” de pe prima pagina vor ramane acolo pana cand Basescu Traian va demisiona, va fi demis sau isi va incheia mandatul”.

Pe prima pagina a gazetei se arata ca: ”Cifrele oficiale ale recensamantului populatiei, date publicitatii joi, 4 iulie 2013, dovedesc ca la referendumul din 29 iulie 2012 a fost atins cvorumul necesar inlaturarii din functie a presedintelui suspendat si ca votul cetatenilor a fost valid! Prin urmare, incepand cu editia de astazi, 10 iulie 2013, ziarul New York Magazin NU MAI RECUNOAȘTE CALITATEA DE PREȘEDINTE AL ROMANIEI CETATEANULUI BASESCU TRAIAN ȘI CERE DEMISIA LOCATARULUI ILEGAL DE LA COTROCENI, DEOARECE ACESTA A FOST PUS IN FUNCTIE IN MOD ABUZIV, IN URMA UNEI DECIZII ILEGALE DATE DE CURTEA CONSTITUTIONALA A RUSINII NATIONALE”.

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s