Radu F. Alexandru – Un ‘telectual, aparent fost basist, penibil

radu-f-alexandruRadu F. Alexandru(sursa: pesurse.ro):

“Noi nu pornim si nu avem in program niciun fel de actiune de ostilitate fata de niciun partid de pe bancile Opozitiei, in masura in care este un partid care vine in fata electoratului cu solutii cu care ne putem identifica sau cu solutii cu care suntem compatibili. Deci, daca partidul presedintelui Traian Basescu va fi un partid care va gasi de cuviinta sa aiba o relatie de dialog, de respect si de cooperare cu PDL, nu vom avea nicio rezerva si nu vom spune nicio clipa ‘Nu’ . Daca in schimb acest partid isi propune sa castige electorat lovind si incercand sa arunce in derizoriu si sa compromita PDL, ne vom comporta ca atare”.

Mai sa fie … dar pana mai ieri, domnul cu pricina facea spume pe la toate posturile TV daca cineva il critica pe Traian Basescu. Era atat de penibil in prestatii ca ti se facea greata cand il vedeai. A tacut malc la derapajele grosolane ale lui Basescu atat timp cat impostorul a avut toate fraiele puterii in mana. Asa cum spuneam si in titlu – Radu F. Alexandru ramane un ‘telectual, aparent fost basist, penibil.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Radu F. Alexandru – Un ‘telectual, aparent fost basist, penibil

  1. Boicea Radu zice:

    Pentru a ramane In parlament individul a lins toti portcali si basisti In fund

    • Romanasii zice:

      Un ins marunt cu pretentii de intelectual, caruia i se mai spune prin diverse platouri de televiziune „maestre”, cum i se spune si lui Cristoiu. Cred ca mai potrivit ar fi sa li se spuna maistri, dar si asta ar fi prea mult pentru tipul asta de indivizi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s