Buldogul Blaga pe urmele impostorului Basescu

blaga Iata ce a grait Vasile Blaga in marea lui „intelepciune”:

  • Doamna Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. Si o sa vedem din nou calificarea la locul de munca. Romanul este satul de calificari ale ministrilor la locul de munca”.

Buldogul Blaga o ia serios pe urmele impostorului Basescu. Vrea sa se transforme intr-un papagal politic, un gargaragiu national mediocru, fiindca … asta merge la prostimea basista.

Ce o recomanda pe incompetenta Elena Udrea pentru un minister cu cel mai mare buget, dar pe agramatul Igas la Interne, dar pe agramata EBA pentru un post de europarlamentar, dar pe ginerele lui Basescu cand vroiau sa-i dea o functie pe la un consulat(parca)?

Ce o recomanda pe Monica Iocab Ridzi despre al carei proces nu se mai aude nimic(sigur… Justitia functioneaza… pentru cine trebuie), dar pe Daniel Funeriu – groparul invatamantului romanesc, dar pe hoata Roberta Anastase?

Dar ce-l recomanda pe Basescu(de nenumarate ori) pentru ministerul Transporturilor, el fiind cel care zbiera ca nu avem nevoie de autostrazi? Exemplele sunt nenumarate din guvernarea dezastruoasa Basescu-PDL.

Cat tupeu si nesimtire au talharii basisti…

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s