Domnule ministru Pricopie, domnule premier Ponta, prin satele romanesti ati fost?

ponta-tablete-targu-jiu

Foto: gov.ro

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie are “planuri mari” si spune ca noul regulament scolar va permite aducerea si folosirea la clasa a tabletelor electronice:

“Anul viitor, cand vor intra primele manuale digitale in clase, toate clasele I si a II-a vor avea la dispozitie un videoproiector si un calculator sau laptop si un ecran. Digitalizam intreaga clasa, adica toti copii vor avea in clasa pe banca tablete conectate la calculatorul profesorului”.

La deschiderea anului scolar, Victor Ponta a fost prezent la Colegiului National „Tudor Vladimirescu” din Targu-Jiu. Si fiindca nu-i statea bine sa mearga cu mana goala, a dus micutilor de acolo… tablete. Un “gest frumos” al premierului daca ne gandim ca si el apartine acelor meleaguri si acolo a fost ales ca si deputat. Elevii de la Colegiul „Tudor Vladimirescu” sunt extrem de norocosi daca ne gandim ca sunt elevi in tara care nu au nici macar cum sa mearga la scoala ca nu mai sunt fonduri pentru transportul lor peste dealuri, iar altii nu au nici macar toalete sau apa curenta.

Poate vor avea si ei toate astea cand va fi vreun premier ales din zona lor.

Cum sa nu-ti provoace sila astfel de lucruri? Astea sunt prioritatile invatamantului romanesc? Sau e vorba de inca o “mica afacere”?

Nu am cum sa inteleg ca nu se gasesc bani pentru transportul unor copii dintr-o localitate in alta, fiindca nu mai au scoala in localitatea lor, nu am cum sa inteleg cum nu sunt bani pentru lucruri elementare: toalete,apa curenta, nu am cum sa inteleg ca nu sunt bani pentru intretinerea unor scoli ce stau sa se darame, dar se gasesc bani pentru tot felul de… “proiecte”.

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Domnule ministru Pricopie, domnule premier Ponta, prin satele romanesti ati fost?

  1. Raluca zice:

    Nu cred ca exista vreun politician caruia sa-i pese de romani. Sunt grijulii cu averile lor, cu interesele personale. In rest ii doare-n… cot.

  2. getagh zice:

    Ai impresia ca daca s-ar duce prin satele romanesti si ar vedea in ce hal arata unele scoli, le-ar pasa in vreun fel? Eu nu cred.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s