Intamplari la curtea cu pretentii

contramanifestatie1

Foto: baselandia.wordpress.com

Anul trecut veneau unii, de pe nu stiu unde, si ne explicau cat de important este rolul Curtii Constitutionale pentru democratia fragila din Romania.

Avem o Curte Constitutionala in care 90% dintre romani nu mai cred. Anul trecut, 90% dintre romani au constatat ca votul lor poate fi calcat in picioare de 6 oameni care actioneaza la comanda politica a celor care-i numeste pe functie.

Avem o Curte Constituionala populata de basisti rasplatatiti pentru serviciile aduse impostorului de la Cotroceni: Daniel Morar, Petre Lazaroiu, Augustin Zegrean, Iulia Motoc – proaspat promovata in functia de judecator la CEDO. Cum se poate constata  foarte usor toti au avut “merite deosebite” si legaturi directe cu arendasul din Deal.

CCR nu se dezminte si confirma ca ceea ce spune ilegitimul chirias de la Cotroceni devine litera de lege:

  1. 16 septembrie 2013 – Basescu : Din cate stiu, legea este acum la CCR. In forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri, este ceea ce cred ca trebuie sa se intample:
    • in 2011 –  C.C.R.  hotara: eutanasierea nu este constitutionala
    • 25 septemebrie 2013  – C.C.R. : legea eutanasierii maidanezilor este constitutionala – o simpla “coincidenta basista”
  2. 23 septembrie 2013 – Curtea Constitutionala a Romaniei  discuta în 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. – Agerpres 
    • ilegitimul de la Cotroceni a retrimis la CCR o lege asupra careia CCR s-a pronuntat deja – ce pretentii sa mai ai de la un individ care nu a facut nimic in 9 ani de mandat decat scandal, talharii, manipulari si saracirea romanilor?
    • Basescu avea nevoie sa traga de timp pentru ca referendumul sa nu poata avea loc odata cu alegerile prezidentiale de anul viitor si, printr-o “coincidenta basista”… asta i-au oferit slugoii de la CCR.
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s