Crin Antonescu dezgustat de declaratiile nerusinate ale lui Voiculescu

antonescu-voiculescuCrin Antonescu declara pentru gandul.info:

  • “Declaratia domnului Voiculescu conform careia PNL s-ar apropia si i-ar zambi presedintelui Traian Basescu este o declaratie profund nerusinata. PNL a fost adversarul permanent si radical si va ramane adversarul lui Traian Basescu, al sistemului politic al lui Traian Basescu pana cand acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Basescu, dimpotriva tensiunile in interiorul USL, intre PNL si PSD, intre mine si Victor Ponta au fost generate de momentul coabitarii, de momentul negocierii sefilor parchetelor cu Traian Basescu si nicidecum invers. De aceea, afirm ca declaratia privitoare la apropierea PNL de Traian Basescu, coroborata cu declaratia ca PNL ar avea o atitudine imorala fata de PSD din partea lui Voiculescu este o declaratie profund nerusinata”.
  •  “PNL are teme mari, PNL este parte a guvernarii, PNL are agenda de guvernare, PNL are o agenda politica cu obiective importante. Cat priveste starile personale in fata unor asemenea declaratii, ele nu sunt nici de nervozitate, nici de iritare, ci de dezgust”.

Daca acum Crin Antonescu simte dezgust la afirmatiile nerusinate ale lui Voiculescu, ma intreb ce o fi simtit viitorul prezidentiabil cand s-a asociat cu solutia imorala PC si cu Varanul? Sau poate sustinerea Antenelor i-a taiat greata la vremea aceea?

Romanii au o vorba: “Cine se aseamana, se aduna!”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s