Catalin Ivan despre Basescu: “Nu-i ajung anii in care i-a sfidat si batjocorit pe romani”

ivan_catalinCatalin Ivan isi exprima indignarea, intr-un comunicat de presa, fata de modul in care continua sa ii sfideze Basescu pe romani:

  • “Dupa ce a aratat ca nu are niciun fel de demnitate, acceptand anul trecut sa revina in funcția de presedinte la masa verde cu aproape 90% dintre voturi impotriva sa, acum vrea inapoi lunile de mandat in care a fost suspendat. Nu-i ajung cei 10 ani in care i-a sfidat si batjocorit pe romani. Mai vrea sa-si prelungeasca mandatul cu doua luni, sa fie sigur ca nu mai exista vreun roman care sa nu fie satul de scandalul, ura si conflictul pe care le-a sadit in societatea noastra. Traian Basescu si-a incheiat de mult cariera politica, insa nu vrea sa ințeleaga ca romanii nu il mai vor. Este sfidator si jenant modul in care incearca sa se agațe de fotoliul de presedinte”.
  •  “Nu Traian Basescu este cel care ar trebui sa-si ceara lunile de mandat inapoi. Romanii sunt cei indreptațiți sa-si doreasca inapoi anii pe care i-au indurat cu Basescu in funcția de presedinte”.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s