CT Popescu despre Basescu: a discreditat functia prezidentiala

CTP-mesajCristian Tudor Popescu a comentat la RTV, intr-o interventie telefonica, discursul lui Basescu de joi seara:

  • “Deja nivelul e de incaierare, de cartier, intre el si domnul Ponta acum. Cred ca orice cetatean normal la cap din tara asta isi da seama ca nu mai este vorba de buget aici, nu mai e vorba de taxe, de impozite. E vorba de o rafuiala, de o incaierare de cartier intre cele doua persoane in care se scot diverse obiecte, ustensile, unul da cu boxul, celalalt cu maciuca s.a.m.d. Este o discreditare a functiei prezidentiale”.
  • “Domnul Traian Basescu nu are nicio limita, nu-l mai intereseaza marea masa de votanti care l-a interesat atatia ani cat a candidat. Nu mai candideaza, putin ii pasa de ce spun oamenii in legatura cu ce face domnia sa. Are un obiectiv diferit de Victor Ponta, vizeaza sa fie liderul opozitiei dupa ce pleaca de la Palatul Cotroceni, si probabil ca va fi, si de cate ori va putea sa atace si sa faca scandal, pentru ca ce face acum, ce-a facut in seara asta este pur si simplu a face scandal. Daca pana acum mai avea un sens discutia despre taxa, despre posibilele scumpiri, despre oportunitatea economico-financiara, in seara asta nu e nimic altceva decat o galceava de mahala”.
  • “Pai Victor Ponta nu era corupt cand coabitau?”
  • “Nu era corupt luna trecuta, nu era corupt acum cinci luni, nu era corupt cand au semnat pactul? Toate astea cand le descopera domnul Basescu? In seara asta le descopera. E corupt cu Braila, cu socrul, cu Rosia Montana, toate aste le descopera in aceasta seara. Pana acum a spus vreun cuvant, a spus vreodata domnul Basescu ca Ponta este un premier corupt? Nu, n-a spus. Coruptia o descopera in seara asta”.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s